Connect with us

Hiburan

“Hari pertama masuk kerja baru, semoga dipermudahkan”- Mark Adam

Published

on

Bekerja sememangnya sangat penting dalam setiap kehidupan manusia. Dengan bekerja, kita peroleh wang dari hasil titik peluh sendiri. Tidak kira apa sahaja pekerjaan yang kita terima, bersyukurlah dengan rezeki yang Allah berikan. Malah bekerja dalam sesuatu bidang sudah menjadi sebahagian rutin harian kita di kala siang dan malam. Bukan itu sahaja, setiap pekerjaan jarang sekali tiada cabarannya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sudah pasti kita akan diduga dengan pelbagai cabaran. Tiada kerja yang mudah dalam dunia ni termasuklah bekerja sebagai seorang pelakon.

Seperti contoh, pelakon Mark Adam hadapi cabaran dalam bidang lakonan dengan membawa watak sebagai seorang pengawal keselamatan menerusi sebuah drama terbaru iaitu Sayap Bagimu.

Mark berkongsi foto dirinya lengkap beruniform pengawal keselamatan di salah sebuah pusat beli belah popular di Malaysia.

Foto Mark mencuri tumpuan apabila ramai netizen pada awalnya menganggap Mark sudah menukar kerjaya namun ia hanyalah sebuah watak untuk drama lakonannya.

Beberapa rakan artis mengusik Mark menerusi ruangan komen. Netizen juga tidak ketinggalan memberi komen dan reaksi lucu selepas melihat foto Mark.

Dalam pada itu, foto Mark telah menerima 37,000 tanda suka dan komen daripada netizen. Nampaknya ramai dah ‘terkena’ dengan Mark. Kalau jumpa Mark dekat pusat beli belah nanti, boleh tegur hehe..

Sumber: Instagram Markadam

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!