Connect with us

Hiburan

“Haha Si Nabil ni asal boleh je, kan dah dpt jelingan m4ut dari Hady” – Netizen

Published

on

Nabil Ahmad selalu sahaja mendapat tegvran daripada peminat dan netizen dek kerana beliau suka membuat jenaka yang menyentuh sensitiviti seseorang. Bukan itu sahaja malah beliau juga seringkali alpa dan terlupa akan perasaan orang sekeliling apabila menbina jenaka yang spontan yang beliau fikirkan adalah ia perkara biasa. Namun tidak pada orang sekeliling.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Perkongsian ini melihat Hady Mirza, seorang penyanyi Gv, yang mendapat peluang untuk membuat persembahan di malam Gv dan kemudian diundang untuk bertemu bual bersama pengacara.

Rupanya Hady Mirza pernah bergandingan berpeluang bekerja dengan Sherry Alhadad dan menjadi pasangan pengacaraan pada ketika itu. Kemudian Nabil semena-mena telah terlanjvr kata mengatakan mereka ada perhubungan.

Oleh kerana Nabil menyatakan perkara itu, Hady juga terkejvt malah mungkin beliau ris4u akan menjadikan ia viral dan tidak sepatutnya ia terkeluar kata daripada Nabil kerana ia adalah tidak benar.

Lihatlah perkongsian yang dikongsikan ini, benar jelas kelihatan Hady tidak selesa dengan gurauan yang dibuat oleh Nabil, sepatutnya Nabil tahu had mana yang boleh beliau dibawa bergurau dan menjaga tutur kata.

Nasib baik Sherry Alhadad seorang yang profesional dan pandai mengawal situasi bahkan beliau menjawap pantas bahawa hubungan didalam kerja adalah ya benar. Nampak muka Hady terus berubah dan hampir menjeling Nabil.

Hady dan Sherry adalah masing-masing punyai kriteria yang menarik, bahkan peminat mereka juga meminta agar mereka digandingkan didalam sebuah program akan datang kelak agar namapk mereka serasi berdua bekerjasama.

Ramai yang memberikan komen ingin menyokong Sherry dan Hady bahkan ramai juga tidak berpuas hati dengan gurauan Nabil Ahmad. Semuanya ada didalam komen-komen netizen. Ligatlah antara komen mereka.

Nabil Ahmad sudah banyak kali ditegvr oleh peminat dek kerana beliau seringkali menjadikan keperibadian dan sesuatu yang tidak sepatutnya sebagai benda gurau dan ia tidak sepatutnya. Bukan semua benda boleh dibuat gurau senda.

Sumber: ig astrogempak

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!