Connect with us

Hiburan

“Dah macam Fasha Sandha dan Aidil dah” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 7548b75df81d13fc9cd9ab335bfd0a17 Scaled

Nama sahaja artis sudah pasti akan membuatkan kehidupan dilihat oleh peminat dan netizen. Setiap inci pergerakan dan muatnaik pasti akan mendapat perhatian dan komen daripada netizen, sama ada perkara yang baik atau sebaliknya malah mendapat juga pendapat dan penerimaan netizen pada sesuatu muatnaik penghantaran dimedia. Apatah lagi jika pasangan yang sudah memberikan kesukaan pada peminat sudah tentu akan mendapat perhatian.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Melihat perkongsian Noreen, berkongsikan gambar yang ceksi dan mesra bersama sang suaminya, dan ia adalah detik kenangan mereka dan ia juga h4k untuk beliau memuatnaik namun disebabkan beliau adalah artis, ia mendapat perhatian netizen.

World Wide24.com 0b3f488c7cf0ff4cf653bfcdee487a3d

Beliau juga dikatakan sudah sama pula dengan Fasha Sandha dek kerana memuatnaik gambar didalam kolam mandi bersama suaminya namun Noreen membalas komen tersebut dengan merendah diri dan menjawab bahawa ia adalah dirinya sendiri dan tidak mengikut populariti mana-mana artis.

Noreen seorang yang sebelum ini berbdan besar dan sekarang sudah mulai kurvs dengan menggunakan sesebuah produk yang boleh menurunkan berat bdannya.

Ianya membuatkan ramai netizen berpendapat bahawa beliau juga mahu tiiru seperti Fasha Sandha dan Aidil kerana mereka juga mempromosikanproduk tertentu.

World Wide24.com C0af1b385426655a7b39a63d68d7a52e

Gambar-gambar yang dikongsikan adalah bertujuan untuk beliau menyimpan simpanan peribadi dan ia tidak bermaksud meniiru namun ia kebetulan adalah sama sekali. Sudah pasti beliau ada mempromot produk yang beliau gunakan.

Noreen dan suami seorang yang humble dan sentiasa lawak apabila mereka bersembang. Mereka juga mempunyai sikap setiakawan. Siapa yang berkawan dengan mereka memang seronok apatah lagi mereka amat menjaga hati kawan sekiranya mereka baik bersamanya.

World Wide24.com D49cf8d051fb6132b8048c6571f94dc0

Noreen mempunyai bakat besar dalam lakonan dan beliau sering kali mendapat banyak tawaran, dan pelbagai watak telah beliau dpaat lakonkan. Antara wataknya ada juga yang baik dan sebaliknya. Suaminya juga seorang yang memahami.

Meskipun ia adalah seperti Fasha Sandha namun perkongsian tersebut memang mendapat sukaan sehinggakan hampir lebih 20 ribu sukaan, malah ramai juga yang memberikan komen pada perkongsian ini. Lihatlah antara komen netizen.

World Wide24.com C69b268cf41694e377e947c483854be3

Noreen juga seorang yang boleh menjawab persoalan netizen dengan baik sahaja jawapannya. Bahkan beliau juga seorang yang boleh berkomunikasi dengan baik bersama peminatnya. Ramai yang menyukainya kerana sikap diri sendirinya.

Sumber: ig noreen143

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!