Connect with us

Hiburan

“Nanti result nya update mama ye Watie” – Mak Shuib

Published

on

World Wide24.com E4305c5546e672843b2dce7f8a871fba

Setiap keluarga atau pasangan yang sudah berkahwin sudah semestinya mahupun zuriat sebagai bukti cinta mereka. Namun untuk pasangan Shuib dan Watie ini mereka telah pun mempunyai anak sedia ada, jadinya isu anak tidak menjadi hal pun pada pasangan ini.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Keterlihatan Watie di h0spital membuatkan ramai tertanda tanya. Bahkan dengan komen yang diberikan oleh Mak Shuib pun membuatkan netizen bertanya-tanya.

“Nanti resultnya update mama”, komen Mak Shuib pada perkongsian Watie ini. Sejurus melihat perkongsian tersebut ramai yang merasakan bahawa Watie sedang berbdan dua. Jika ada rezeki buat keluarga ini sudah pasti ramai mendoakan yang baik saja.

World Wide24.com 9ee089386155a4c236330c0db048d3a0

Untuk pasangan ini mereka sudah tidak kisah tentang anak dek kerana anak sedia ada sudah pun melengkapi untuk mereka, namun anak-anak Shuib sendiri masih mahukan adik apatah lagi Dekta yang memang mahupun adik perempuan pula.

Jika diberikan rezeki, sudah pasti mereka berkongsikan berita gembira kepada peminat-peminat semua. Moga yang baik-baik sahaja buat pasangan ini. Sudah tentu mamanya pun yang menunggu result daripada menantunya pun sudah tidak sabar.

World Wide24.com 0fbcbbd05cfefa6a76df6c3255a9e443

Ramai melihat kebahgiaan Watie dan Shuib adalah ikhlas dari segi semua aspek. Bahkan mereka kini menjadi pasangan yang sangat popul4r dan disukai ramai. Apatah lagi saat Watie bersama dengan Ayash.

Jika tidak dapat ramai pun, sudah memadai seorang lagi baby baharu buat pasangan ini akan lebih menjadikan mereka semakin diminati dan semakin rapat perhubungan rumahtangga, adanya kehadiran sebagai bukti cinta. Shuib dan Watie tidak kisah pasal anak dan berserah hanya pada Tuhan Yang Esa.

World Wide24.com 2b79ba2f8289a1ad84a4f83eb1be8de8

Watie dikenali oleh rakan taulan sebagai seorang supermom, bahkan beliau juga mendapat banyak tawaran untuk mempromot pelbagai produk ternama. Beliau juga seorang yang rajin bekerja, dan suka berdikari. Suka tengok dia ketawa lagi power.

Selain daripada komen mak mertuanya, peminat yang banyak mendoakan untuk pasangan ini. Ada juga yang sempat mengucapkan ucapan tahniah sebelum tahu butir-butirnya. Lihatlah antara komen netizen dan komen mak mertua Watie sendiri.

World Wide24.com Bad2eca29a03c18efd1b54a2fcff8e01

Siapa sahaja yang dulu tidak kec4m pada Watie dek kerana ramai yang ris4u akan kebahagiaan yang dicari oleh Shuib dan anak-anak.

Ramai yang t4kut bahawa Watie hanya mahukan harta-harta berbanding menjaga anak-anak akan tetapi sekarang semuanya jelas terbukti, ia sebaliknya. Tahniah buat Watie dan Shuib jika bakal mempunyai bayi baharu.

Sumber: ig iamwatie

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!