Connect with us

Hiburan

“Gugur jntung ni siapa nak tanggung haa” – Wany Hasrita

Published

on

Hidup dan m4ti memang suatu yang telah ditetapkan bak kata pepat4h yang mana berny4wa pasti akan m4ti. Begitu juga kehidupan kita di alam fana ini. Pada zaman moden ini, semua berita utama pasti akan disiarkan di laman media terlebih dahulu. Sama gerak dengan di kaca tv. Kemungkinan juga jika berita-berita yang mustahak.

Beberapa jam yang lalu, heb0h di media sos1al ig Naim Daniel, melihat dari gambar yang disiarkan, apabila gambar Naim di dalam bingkai seolah “innalil4h”.

Namun rupanya, perlu diteliti, rupanya ia hanyalah “salam aidilfitri”. Ia membuat ramai yang terkejut, bukan saja peminat malah rakan artis juga terkena.

Bukan sahaja terkena, malah terkejut sehingga scroll utnuk mencari kebenaran tetapi setelah melihat komen-komen netizen barulah ketahui perkara sebenar.

Naim hanya mengikut trend, katanya. Trend sekarang memang yang tidak-tidak ya. Trend terkini memang membuatkan orang ramai gus4r.

Begitu juga Naim, membuatkan kenalan rapat dan para peminat hampir saja pan1k dan terkejut besar akibat gambar yang beliau kongsikan tersebut.

Netizen juga memnerikan kata-kata terkena atau di pr4nk pada hari raya yang mulia ini. Selain netizen dan peminat, rakan artis turut terkena.

Inilah komen-komen mereka. Antara komen-komen yang kasihan ialah seperti Wany Hasrita, Achey Bocey dan juga Daiyan Trisya memberikan komen di ruangan komen.

Naim Daniel berbakat dalam menulis lagu, menyanyi dan berlakon. Beliau pernah memenangi AJL dan pelakon terbaik.

Sumber: ig naimxdaniel

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Continue Reading

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!