Connect with us

Hiburan

“Giler best powerbank Khalish, kecik tp berbiisa” – Netizen

Published

on

Siapa saja yang tidak tahu tentang drama yang mempunyai k0ntroversi yang paling h4ngat iaitu berlakunya Zul Ariffin dan juga Mimi Lana, drama yang bertajuk perempuan itu ditayangkan di aplikasi tonton.my dan drama itu mendapat sambutan yang agak baik malah para penonton yang juga ramai meskipun drama tersebut tidak ditontonkan di mana-mana siaran TV.

Terdapat banyak babak-babak yang menarik dan pengajaran untuk semua masyarakat masa kini cerita tersebut memang penuh dengan k0nflik dan c4baran untuk insan yang bergelar isteri.

Setiap episod yang dilakonkan ada maksud yang tersirat dan tersurat. Kali ini Khalish bersama dengan rakan dan juga suaminya makan bersama tetapi tanpa disedari suaminya mengeluarkan satu alat yang mengesan bunyi yang selama ini Khalis dengar melaluinya.

Tetapi tanpa memikir panjang kali menjawab itu adalah power bank walhal benda itu amat kecil yang tidak seperti powerbank tetapi suaminya mempercayai saja malah Emir membiarkan sahaja perkara itu.

Nasib baik tiada kecurig4an daripada suaminya malah rakannya juga turut tidak ke curig4kan akan tetapi netizen yang mencurig4i dan juga mengatakan mengapa tidak jawab pendrive apatah pula powerbank tanpa berfikir panjang.

Gandingan ini membuatkan ramai yang semakin menyukai dan ingin meneruskan tontonan mereka meskipun lama menanti episod-episod yang akan datang.

Mereka masih menanti apakah kesudahan cerita ini dan ramai yang menyangkal bahawa ada suatu kejvtan akan datang.

Jika sebelum ini drama ini tidak mendapat sambutan kerana videonya membuat ramai salah faham tetapi ada iklan tersebut tidak dikeluarkan, mungkin pada tonton.my meskipun banyak adegan yang tidak sepatutnya terjadi tetapi itu adalah sebagai salah satu pengajaran buat masyarakat kini.

Lihatlah pelbagai komen-komen yang diberikan oleh netizen dan semuanya mengatakan bahawa mereka tidak sabar untuk menonton episod seterusnya.

Walaupun Khalish ataupun watak yang dipegang oleh Mimi Lana sebagai seorang wanita yang kuat namun perasaan wanita yang mana tidak kecew4. Lihatlah komen-komen netizen.

Dialog atau skrip yang diberikan kepada para pelakon adalah hak milik pengarah dan juga penulis sendiri Jadi kita tidak boleh mempersoalkan Mengapa para pelakon mengikut sahaja skrip yang diberikan.

Sumber: ig tonton.my

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!