Connect with us

Hiburan

“Dia yg tonggek sis yg penat tengok, apa2 pun hasil gambar menarik” – Netizen

Published

on

Melihat perkongsian Awal Ashaari, ramai yang merasakan bahawa isterinya Scha Al Yahya tidak cembvrukah, melihat kemesraan beliau dengan Ameera Khan, iaitu adik kepada Neelofa.

Namun begitu masih ramai yang tidak tahu rupanya perhubungan baik antara Awal Ashaari dan juga Scha AlYahya bersama dengan keluarga Neelofa adalah begitu rapat sehinggakan Ameera Khan ini merupakan seperti adik mereka sendiri. Jadi tiada timbul c3mburu di antara suami isteri ini.

Siapa yang faham dengan perkongsian Awal Ashaari yang merujuk kepada ayat Ameera Khan iaitu ” abang jangan pandang baby tahu abang buat-buat macam tengok telefon sahaja” , apatah lagi melihat gambar yang kedua dikongsikan oleh Awal Ashaari.

Habis lentiik Ameera Khan untuk mengambil gambar Awal Ashaari dengan sebaik-baiknya namun hasil yang diperlihatkan agak mengecew4kan.

Ini kerana gambar yang ditangkap oleh Ameera ini tidak memu4skan hati jika melihat hasilnya tetapi cara mengambil gambar bukan main beliau punya berposing ketika mengambil gambar.

Ada sedikit kabur dan juga bergerak tetapi bukan itu yang diperkatakan cara Ameera atau lebih manja dipanggil baby, mengambil gambar agak kelakar dan juga lucu ramai yang mengatakan bahawa mereka rapat.

Ada saja netizen nampak apa yang dia berkongsikan oleh artis-artis yang popul4r, perkongsian ini menimbulkan rasa tanda tanya, adakah mereka mempunyai apa-apa hubungan yang istimewa namun Scha Alyahya tidak memberikan apa-apa komen di ruangan komen perkongsian Awal Ashaari ini.

Meskipun mereka rapat seperti adik-beradik namun perhubungan itu perlu dijaga dengan baiknya.

Sepatutnya Scha yang ada di situ bersama jadi tidak menimbulkan apa-apa tanda tanya,  apatah lagi netizen kini memang prihatin sangat kepada artis-artis popul4r.

Walaupun Ameera  bukanlah seorang artis selebriti namun keluarganya adalah selebriti jadi sedikit sebanyak beliau di perlihatkan dan menjadi perhatian apabila beliau membuat apa-apa dan memuat naik apa-apa di media sosi4l nya.

Pelbagai komen yang diberikan kepada perkongsian itu, macam-macam soalan dituju dan banyak komen pada Ameera Khan. Lihatlah hasil gambar yang diambil oleh Ameera Khan, lawak betul. Lihatlah antara komen netizen.

Jikalau suami isteri bersependapat dan tidak wujud cembvru bvta lagi bagus, pasti semua persahabatan terjalin mesra dan semua perkahwinan selamat sahaja.

Sumber: ig awalashaari

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!