Connect with us

Hiburan

“Fadlan Hashim suka ajak saya kahwin” – Ruhainies

Published

on

Babak-babak dalam drama mesti membuatkan pelakon-pelakon mempunyai jalinan persahabatan yang menarik malah sehingga membolehkan mereka berkawan baik sehingga di luar babak drama. Setiap media pasti meminta artis-artis untuk menceritakan 10 kebaikan pasangan dalam drama tersebut meskipun bukan 10 kebaikan yang beliau ceritakan, memang beliau ceritakan ada kebaikannya diberikan oleh rakannya itu tetapi beliau menceritakan dalam kisah yang lawak dan kelakar.

Selain itu, daripada mereka bersahabat baik di dalam drama mahupun di luar persahabatan itu juga penuh dengan gelak ketawa dan gurau senda.

Ruhainies menyakat sahabatnya itu Fadlan Hashim bahawa rakannya suka mengajak beliau berkahwin ia dinafikan oleh rakan baiknya itu.

Namun di ruangan komen memang dinyatakan ianya adalah sekadar gurauan sahaja kerana rajin bergurau senda lah mereka semakin lama semakin rapat lagi.

Sebenarnya apa salahnya jika dua-dua masih bujang dan boleh sahaja jika mereka berkahwin. Seandainya ada jodoh apa salahnya.

Ruhainies memang rapat dengan semua kawan-kawan yang pernah mempunyai drama gandingan. Termasuk Zul Ariffin dan juga Fadlan Hashim.

Ruangan komen juga memberikan kata-kata yang baik dan mendoakan jika mereka ada jodoh itu adalah perkara yang baik.

Komen-komen netizen semua mendoakan agar perhubungan tersebut berakhir dengan perkhawinan. Inilah komen-komen mereka.

Disebabkan itu ramai juga peminat yang mendoakan mereka bersama. Semoga persahabatan itu menjadi terbaik dan jika mereka ada jodoh mudah-mudahan nya.

Sumber: ig ruhainies7

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!