Connect with us

Hiburan

“Baru2 ni saya mimpi mimi lana pakai tudung”- Netizen

Published

on

Setiap wanita yang bertudung sememangnya kelihatan ayu dan sejuk mata memandang. Bertudung pun antara perkara yang wajib bagi semua wanita beragama islam. Bahkan pemakaian tudung yang betul adalah dengan menutupi bahagian dada dan tidak menampakkan rambut kita. Gaya oemakaian tudung pun senang untuk kita dapatkan di laman sosial media. Yang penting, keinginan seseorang untuk berubah lebih baik.

Seperti contoh pelakon Mimi Lana, baru-baru ini beliau telah memuatnaik beberapa foto dirinya bertudung. Mimi kelihatan cantik bertudung litup dan sopan dengan gaya tudung yang dibuat.

Ramai mengenali Mimi antara salah seorang pelakon yang tidak bertudung dan bakal isteri kepada pelakon Syafiq Kyle. Penampilan Mimi pun jenis yang bersahaja dan tidak terlalu menonjol.

Apabila Mimi memuatnaik foto bertudung di Instagramnya, ramai netizen teruja melihat Mimi memakai tudung. Bukan selalu Mimi berkongsi foto bertudung kan..

Mimi antara selebriti yang menjadi perhatian peminat-peminatnya memandangkan beliau antara pelakon yang berbakat dan lakonannya pun disukai ramai penonton.

Sementara itu, foto Mimi bertudung menarik perhatian ramai netizen di ruangan komen. Rata-rata netizen turut mendoakan yang terbaik buat Mimi dan berharap agar Mimi akan memakai tudung tidak lama lagi.

“Cantik sgt ni mimi, masyaAllah so pretty, manisnya mimi bila pakai tudung ni ayu sungguh”- Netizen

Ada pula salah seorang netizen mengatakan dirinya baru baru ini telah didatangi mimpi yang menunjukkan pelakon kesayangannya itu memakai tudung

Komen netizen tersebut telah mencuri perhatian netizen lain apabila mimpinya itu seolah-olah bakal menjadi realiti satu hari nanti.

Walau bagaimana pun, kita doa yang baik-baik buat Mimi Lana ye. Mana tahu lepas ini dah terbuka hati nak pakai tudung kan.. Mimi Lana pun lawa pakai tudung, nampak manis dan sopan Mimi ini.

Sumber: Instagram missmimilana

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!