Connect with us

Hiburan

“Sebijik artis Thai” – Dayana Roza

Published

on

Kalau dah cantik buat apa pun tetap cantik, tak perlu solek beria. Kecantikan dan kejelitaan seseorang boleh dilihat dengan mata kasar. Tanpa perlu disolek dengan tebal dan tanpa perlu memakai renda-renda pun boleh membuktikan bahawa seseorang itu cantik secara semulajadi, apatah lagi jika seseorang itu memang sudah berkulit wajah putih berseri dan putih mulus.

Jika mereka bersolek secara bersederhana pun membuatkan mereka boleh kelihatan cantik malah seperti artis cantik pujaan luar negara.

Sekali imbas nampak wajahnya macam Tang Mo pula, rupanya artis pujaan Malaysia. Datin Elvina, pelakon utama pilihan orang ramai.

Tak perlu bersolek tebal-tebal, wajahnya putih mulus dan cantik sama seperti artis luar negara. Datin Elvina juga tidak perlu mengubah apa-apa diwajahnya.

Sudah cantik semulajadi. Macam anak dara sahaja meskipun sudah mempunyai anak seorang. Cantik dan ramping bentuk badan, kekal menawan.

Jangan ada yang nak “try” pula, isteri orang ini. Tapi memang sekali imbas tidak nampak macam orang Malaysia. Memang ingatkan Tang Mo versi apa tadi.

Banyak mendapat pujian di ruangan komen. Malah memuji muji kecantikkan beliau sehingga disamakan dengan mend1ang Tang Mo.

Netizen memberikan komen yang baik-baik. Ini adalah antara komen-komen netizen. Komen yang diberikan diruangan komen. Seperti ini.

Cantik semulajadi dan bakal mempunyai drama terbaru. Tak sabar nak lihat drama-drama terbaru Datin Elvina.

Sumber: IG elvinamohamad

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!