Connect with us

Hiburan

“ emm rapat sangat tu Sarah “- netizen

Published

on

C61FAC4C 3E0A 4898 9E4E E174D9936A4A Scaled

Pergolakan perkahwinan Puteri Sarah bersama Shamsul Yusof masih pnas di perkatakan netizen. Masing masing tekad dengan keptusan di mana Sarah tidak akan bermadu dan telah pun menfailkan pncer4ian beberapa hari lepas. Menurut Sarah dia ingin hidup bahagia selepas ini bersama anak anak dan tidak mahu memikirkan tentang isu tersebut. Manakala Syamsul baru baru ini mengujakan yang dia masih sayangkan sarah dan ingin berdamai secara baik.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

11D9DD6C EF44 499C B3DE 8AB0F20F02DD

Syamsul juga ingin kedua dua isterinya itu bertenang. Tetapi mana ada wanita yang redha bermadu dengan cara begitu, curaang meniipu dan ting4lkan isteri dan anak anak untuk bersama dengan wanita lain. Begitu juga apa yang di alami Sarah, dia menjelaskan yang dia telah lama bertahan dan cuba perbaiki rumah tangganya selama 4 tahun.

Sarah juga di khabarkan akan menunaikan umrah pada bulan ini dan ingin pergi dan balik dengan tenang. Memilih date anniversary sebagai date perpisahan kelak turut membuatkan semua seb4k terutamanya peminatnya.

Sarah berkongsi aktivitinya menghadiri konsert cakra kuala lumpur convention centre. Yang paling ramai pns Sarah nampak rapat bergambar selfie bersama artis terkenal mk. Wah nampak mesra dan sepadan gituuu.

Mk nampak hensem di sisi Sarah nampak sepadan kata netizen, dan mendoakan supaya Sarah kekal bahagia dengan kehidupannya selepas ini. Ramai juga netizen kec4m dan menyatakan Sarah tidak patut bergambar serapat itu bersama mk kerana masih isteri orang.

C1F2C18B BE91 4E62 80DF 232DB0CD1DC1

Ramai juga yang kelihatan jeles dan menyatakan mk sudah berpunya dan sarah jangan macam macam. Seakan akan memberi ugvtan kepada Sarah jangan rapat dengan mk tetapi tidak sangka reaksi Sarah macam ini.

87455A1D 903D 431D 96A1 A8C1B459D194

Menurut Sarah dia tidak takut kepada peny0ndol yang mengunakan fake akaun untuk komen dan menyatakan yang dia bersama ibu dan pa nya bukan berdua sahaja dengan mk. Sarah nampak sangat m4rah.

4C2CBBB6 3DB5 440E 9BC5 D5CAB774CB7D

 

Semua Sarah kembali bahagia dan tenang bersama anak anak. Kita sama doakan supaya anak anak sarah dan syamsul juga di beri kekuatan dan tetap bersabar dengan apa jua uji4n selepas ini. Jom share komen dan like.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!