Connect with us

Hiburan

“alah xpela shaking pn, semua org lapar pn shaking juga bkn perut je”- netizen

Published

on

Mira Filzah pernah di nobatkan artis paling popular sebelum ini. Mempunyai perwatakan yang sweet baik sopan je bila bercakap kan dan bijak. Mira juga di katakan sangat disiplin di set dan komited dengan kerja nya sebagai pelakon dan juga pengacara menyebabkan banyak drama lebih selesa memilih Mira Filzah sebagai pelakon wanita utama sebelum ini. Mira juga di katakan sangat profesional dengan rakan setugas apabila berkerja.

Telah mendirikan rumah tangga bersama pujaan hatinya dan di kurniakan seorang cahaya mata lelaki. Mira Filzah nampak masih aktif berlakon walaupun telah bergelar seorang ibu.

Sudah menjadi kebiasaan semua artis untuk membuat content menarik untuk personal instagram dan tiktok milik mereka. Tp tiktok versi Mira Filzah selalu nampak sopan dan sweet je kan tak over menari macam yang lain.

Menerusi perkongsiaan terbaru Mira Filzah dia instagram miliknya, Mira berkongsi video tiktok barunya tetapi ada sesuatu yang aneh dengan gerak geri tangan nya. Ya, nampak sangat shaking bergetar di hujung video. Mira juga nampak sangat krus sekarang berbanding dengan sebelum kahwin. Adakah Mira saakit ataupun terlalu penat bergelar ibu dan isteri.

Rata rata netizen memberi komen yang sama menanyakan tentang tangan Mira Filzah yang kelihatan shaking seperti dia sedang menahan saakit atau penat. Tetapi muka nampak sangat cute dan rilek kan, adakah Mira selalu berselidung di sebalik wajahnya yang sentiasa tenang.

Sebelum ini juga timbul isu ramai peminat menanyakan tentang isu krus. Mira nampak sangat krus selepas berkahwin, apa apa pun jawapan Mira Filzah untuk isu tangan Shaking ni membuatkan ramai terkejut.

Mira menjelaskan yang dia mungkin terlalu penat shooting, dan kena bt content lagi kan. Dia memberitahu tidak mengapa tangan shaking mungkin penat. Sebenarnya sememangnya isu tangan shaking ini adalah normal, tiada isu serius mungkin sebab kita gementar ataupun tidak bermaya dalam istilah lain penat, boleh jadi juga kekurangan guula dalam badan.

Apa apa pun jangan lah peminat risau, Mira mungkin hanya penat. Semoga Mira Filzah sentiasa sihat di permudahkan semua urusannya dalam kareer seni. InsyaAllah. Jom like komen share.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!