Connect with us

Hiburan

“Baju tu elok bersopan, walaupun tak bertudung baru manis”- netizen

Published

on

Siapa tidak kenal Maria Farida, walaupun sudah meningkat usia awal 50an tetap maintain h0t dan cantik. Maria sering berlakon dalam drama melayu menjadi ibu golongan kaya kaya. Sesuai lah dengan personalitinya yang cantik, Maria juga turut berlakon dalam drama Akira drama astro ria yang tengah trending sekarang. Maria memegang watak wanita fuh memang mencabar habis.

Maria nampak tidak terlalu kekok bercakap pakistan, mungkin kerap berlatih. Maria bukan saja sangat berbakat dalam lakonan tetapi juga mahir menari.

Maria juga nampak sangat aktif di tiktok dan menari. Fuh dah lah sksi body maintain slim pandai gelek lak, ramai tak anak dara yang tergugat ni?

Menerusi perkongsiaan tersebut ramai netizen terkejut dan memberi komen yang tidak baik. Ramai yang berpendapat Maria kena sopan dalam berpakaian kerana selalu tampil sksi di tiktok dan instagram miliknya.

Ramai yang berharap Maria kawal cara pemakaiannya kerana faktor umur yang sudah menjangkau warga emas tidak lama lagi dan perbanyakkan amal ib4dah. Ramai juga terkejut dengan aksi meng0oda Maria ketika menari. Lelaki bujang pun terpikat apatah lagi suami orang.

 

Walaupun ramai kec4m Maria tp min kagum lah, dah tua tua pun badan tetap terjaga elok cantiik meletup, agak agak apa yang Maria amalkan kan sampai kelihatan persis anak dara walaupun sudah 50an. Semoga Maria terus sukses dalam apa jua bidang yang di ceburi. Jangan lupa untuk like komen dan share

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!