Connect with us

Hiburan

“Demi mak sy demi isteri sy demi anak2 sy, saya tak main laman s0sial dah” – Dato Aliff

Published

on

89A62914 3980 431F 8354 8033B2B8FCD5 Scaled

Manusia memang takkan pernah lari dari melakukan kesilapan dan kekhilafan. Sebaiknya jika diri sentiasa menerima dengan hati terbuka jika mendapat teguran tidak kiralah dari siapa pun individu yang memberi teguran  itu. Ini bagi memastikan agar diri dapat diperbaiki dengan lebih baik lagi di masa hadapan. Lebih-lebih lagi buat keluarga tersayang mahupun orang-orang terdekat.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sentiasa ditimpa kec4man hebat dan komen negatif dari netizen, akhirnya Dato Aliff Syukri sekali lagi menitiskan air mata kekesalan. Pasti ramai yang sudah faham dan mengerti dengan sikap sebenar usahawan terkenal ini. Walau sering membuat aksi yang sering menimbulkan kemarahan, tetapi ramai yang tahu bahawa Dato Aliff sememangnya merupakan orang yang baik.

IMG 6679

Dato Aliff terkenal dengan sikapnya yang tidak pernah berpuutus-asa dan tidak menghiraukan kata-kata sindirian dari orang ramai. Walaupun begitu, sikap seperti itulah yang telah banyak menaikkan nama sekaligus perniagaan yang dibina menjadi suatu jenama yang berjaya di dalam negara.

Tular cuplikan video yang dimuatnaik oleh Dato Aliff sendiri di Instagramnya baru-baru ini, lagu nyanyian bertajuk Baby Sayang itu telah mendapat tomahan teruk dari para netizen. Isi kandungan video yang dikatakan tidak sesuai untuk tatapan masyarakat telah dikecam sehingga mengganggu emosi dari ahli keluarga Dato Aliff sendiri.

IMG 6680

Menyesal dengan perbuatannya yang membuat keputuusan untuk menyiarkan video tersebut telah menyentuh hati Dato Aliff sehingga dia mengeluarkan kenyataan untuk tidak lagi menggunakan sebarang media sosial selepas ini.

IMG 20220812 223745

Mengaku kesilapan yang telah dilakukan, Dato Aliff juga berkata bahawa kepuutusan itu bagi menjaga hati dan perasaan ahli keluarga termasuk ibu, isteri serta anak-anak. Permohonan maaf secara terbuka di Instagramnya juga telah dibuat bagi menghentikan segala kec4man keatas dirinya serta ahli keluarga.

IMG 6681

Video dari Dato Aliff telah menarik ribuan netizen untuk memberikan komen tentang perkata tersebut. Ramai yang menganggap bahawa semuanya merupakan strategi marketing sahaja. Tetapi masih ada diantara mereka yang bersimpati terhadap situasinya dan berharap agar Dato Aliff dapat berfikir dahulu sebelum membuat sebarang tindakan.

IMG 6678

Doa yang terbaik buat Dato Aliff Syukri. Semoga hati Dato dapat lebih tenang lepas buat keputuusan untuk tak gunakan lagi apa-apa media sosial. Mesti ramai yang akan rindu dengan telatah lucu Dato lepas ni dalam media sosial.

Sumber: Instagram Dato Aliff Syukri

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!