Connect with us

Hiburan

“Datin tak m4rah ke sebelah joget2 mengg0da mcm tu” – Netizen

Published

on

IMG 20220810 215834

Zaman serba canggih dan dihujung j4ri kini para artis lebih mudah mendapat kec4man apabila ada yang tidak senang di mata dan tidak disetujui oleh netizen. Apa-apa sahaja pasti akan dipasarkan dalam media sosial terlebih dahulu sebagai platform paling penting untuk menarik orang ramai. Jadi, disinilah tempat bagi para artis dan peminat khususnya berinteraksi antara satu sama lain serta memberikan apa sahaja komen yang terdetik di hati mereka tidak kira sama ada positif mahupun negatif.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Tidak pernah lekang dari bibir para netizen, Dato Aliff Syukri yang merupakan usahawan terkenal negara ini memang tidak serik dengan kec4man dan komen neg4tif dari netizen.

IMG 20220810 220047

Setiap hari ada sahaja adegan dan gelagat baru yang pasti mengundang amarah dan perasaan tidak suka dari kalangan netizen sehingga dibanjiri dengan kata-kata negatif.

Walaupun begitu, sifatnya yang tidak mudah berputuus asa dan sabar inilah yang menjadikannya seorang yang berjaya sehingga ke titik sekarang.

Menjadi usahawan terkenal dan berjaya pastinya memerluk4n teknik marketing yang berlainan agar dapat menarik orang ramai untuk terus memberikan perhatian kepadanya secara tidak langsung kepada produk-produk keluarannya.

Selain berniaga, ramai yang sudah tahu dengan minat mendalam Dato Aliff Syukri dalam bidang nyanyian.

Walaupun tidak pernah mendapat sokongan moral dari netizen untuk terus berkarya, dia tetap tidak mudah mengalah dan terus mengeluarkan lagu-lagu terbaru nyanyian darinya.

IMG 20220810 220155

Kali ini pula, Dato Aliff Syukri telah memuatnaik cuplikan video bagi lagu terbarunya bersama Baby Shima. Musik video yang berkonsepkan dari negara Korea iaitu Kpop ini telah menggabungkan perpaduan suara antara Dato Aliff Syukri dan penyanyi dangdut Baby Shima.

Namun, lagu terbaru dari Dato Aliff Syukri ini tidak mendapat sokongan dari orang ramai kerana penampilan rakan duet iaitu Baby Shima yang dikatakan agar berlebihan dan tidak sesuai bagi tatapan umum.

IMG 20220810 220306

Ramai diantara mereka juga turut tidak sabar menantikan komen dan reaksi dari ibu kepada Dato Aliff Syukri yang sering berpendapat jujur mengenai nyanyian dan suara anaknya itu.

Netizen turut menasihati agar Dato Aliff Syukri dapat membuat video klip yang lebih sopan dan baik agar musik videonya dapat duduk setaraf dengan musik video dari penyanyi tempatan yang berbakat besar.

IMG 20220810 215042

Tapi ada juga yang puji bahawa susunan dan muzik dalam lagu terbaru Dato Aliff ni memang sedap dengar di telinga.

Cepat-cepatlah Dato Aliff keluarkan lagu baru tu supaya tak menjadi tanda tanya buat netizen dengan lagu terbarunya bersama Baby Shima itu.

Sumber: Instagram Dato Aliff Syukri

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!