Connect with us

Hiburan

“Macam Talita, sensitif yang sama”- Netizen

Published

on

Nnn Ink

Pemergiian penyanyi 4rwh Siti Sarah sejak bulan Ogos tahun lalu telah meningg4lkn kesan yang amat mendalam buat suaminya Shuib Sepahtu. Umum mengetahui bahawa pasangan tersebut sebelum ini seumpama belangkas kerana mereka kemana sahaja pastinya berdua. Sama ada dalam menguruskan perniagaan mahupun melakukan aktiviti kerjaya seni masing- masing. Bagaimanapun setelah p3mergian 4rwh isterinya itu, Shuib dilihat melalui situasi yang agak sukar untuk menjalani kehidupan seharian beliau tanpa kehadiran bidadari kesayangan di sisinya lagi.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Namun begitu, Shuib tetap perlu akur dengan perjalanan takdir kehidupan beliau. Apatah lagi ketika ini ke empat orang anak beliau memerluk4n perhatian daripada dirinya yang kini terpaksa menjadi seorang bapa dan juga ibu buat anak- anak tersayang.

Shuib 5

Perngorbanan demi pengorbanan juga terpaksa dilakukan demi untuk menjaga dan membesarkan anak bongsunya Ayash Affan dengan penuh kasih sayang dan amanah seperti yang di minta oleh 4rwh isterinya itu.

Baru- baru ini Ayash juga telah menyambut sambutan hari ulang tahun kelahiran yang pertama. Si kecil itu di raikan dengan penuh sederhana bersama ahli keluarga terdekatnya.

Shuib 8

Tanggal 9 Ogos, 4rwh Siti Sarah telahpun genap setahun m3niggalkan beliau dan anak- anak namun Shuib berkata beliau agak sukar untuk melupakan 4rwh isterinya itu tambahan pula apabila melihat anak- anak, pasti akan mengingati kenangan bersama 4rwah isterinya itu.

Sebagai mengingati 4rwah isterinya itu, Shuib telah berkongsi satu video di Instagram buat tatapan para pengikut akaun beliau. Menurut Shuib, video berkenaan cukup mengimbau kenangan beliau bersama 4rwah dan sentiasa membuatkan beliau sedih.

Ketika itu 4rwah sedang mengandung 5 bulan dan begitu teringin sekali untuk makan di tempat makan kegemaran beliau. 4rwah menghubunginya beberapa kali untuk mengajaknya makan, ketika di ambil 4rwah sempat meluahkan rasa hampir merajuk.

Shuib juga sempat berpesan buat para suami agar cuba sedaya upaya untuk menunaikan permintaan isteri selagi mana boleh tunaikan kerana mungkin itulah permintaan terakhir pasangan.  Shuib juga mengucapkan terima kasih buat semua yang mendoakan 4rwah sehingga kini.

Shuib 6

Video berkenaan meraih perhatian netizen. Ada individu yang berkata sikap manja 4rwah saling tidak tumpah seperti Talita.

Malahan posting tersebut juga menerima hampir 230,790 tanda suka dan beribu komen daripada rakan artis dan juga para pengikut akaun Instagram usahawan Bublebee itu yang menitipkan al-Fatihah buat 4rwah isterinya selain mendoakan agar Shuib terus tabah. Berikut dikongsikan komen – komen netizen.

Shuib 9

Perkongsian Shuib di media sosial sering mengundang sebak dalam kalangan peminat kerana para peminat merasa amat pilu tatkala mengenang 4rwh Siti Sarah yang telah pergi menghadap illahi selepas melahirkan anak bongsunya itu secara pemb3dahan.

Sumber: ig shuib sepahtu

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu . Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!