Connect with us

Hiburan

“Dekta bnci jd pompuan, hari2 kena buuli” – Talita

Published

on

Memang sudah menjadi asam garam hidup beradik ini pasti akan ada masa kita akan bercakaaran antara satu sama lain. Namun bagaimana gd0h sekalipun pasti akan kembali berbaik demi menjaga silaturahim antara ahli keluarga. Perkara gad0h antara beradik ini selalu berlaku ketika kita semua masih kecil dimana kematangan masing-masing belum mencukupi.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Kita sudah mengenali pelakon dan pelawak tempatan iaitu Shuib mempunyai anak 4 orang yang semakin membesar.

Seperti semua tahu, Shuib mempunyai seorang sahaja anak perempuan bernama  Dzahira Talita Zahra yang berusia 8 tahun.

Lebih mesra dipanggil sebagai Dekta, walaupun beliau seorang anak perempuan namun beliau rapat dengan adik beradiknya yang lain.

Sebagai satu-satunya anak perempuan, beliau mestilah merasakan keseorangan kerana adik beradik lain adalah lelaki. Baru-baru ini, di dalam laman ig Siti Sarah, terdapat kongsian mengenai DekTa yang menang1s kerana dibul1 oleh adik beradiknya yang

Dilihat di dalam video tersebut, Dekta menang1s teresak-esak kerana beliau berkata bahawa abangnya, Uwais dan adiknya, Matin, membul1nya. Dan beliau berkata beliau tak suka menjadi perempuan kerana sering dib0li adik beradik lelakinya.

Dari video tersebut, kita boleh lihat DekTa sangat sdih sehingga merasakan beliau dib0li adik beradiknya. Nampak juga disitu betapa lembutnya hati DekTa.

Netizen juga kasihan melihat rayuan DekTa yang sedang mengadu kepada neneknya. Ada juga yang berkata pasti DekTa teringat pada ibunya kerana ibunya pasti akan memujuknya jika arw4h masih ada.

Jika kita meletakkan diri kita sebagai DekTa juga pasti kita juga akan terasa kesedihan beliau. Mana tidaknya, beliau seorang sahaja perempuan dalam keluarga dan beliau pasti merindui pujukan seorang ibu. Sebagai netizen kita perlulah mendoakan yang baik-baik sahaja untuk Shuib sekeluarga.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!