Connect with us

Hiburan

“Dalam banyak2 duit, duit apa plg menyeramkan” – Syatilla Melvin

Published

on

Wang adalah satu material yang sangat penting pada zaman ini. Tanpa wang pada masa kini, kita tidak akan boleh mengisi keperluan kita. Dan jika kita punyai tanggungan, kegunaan wang itu akan jadi lebih tinggi. Duit itu sudah menjadi perkara asas untuk setiap manusia dan harus diperoleh untuk terus hidup dalam dunia ini.

Siapa tidak mengenali bekas pelakon wanita iaitu Syatilla Melvin. Beliau yang dahulu antara finalis Dewi Remaja pada tahun 2009/2010 sudahpun menamatkan zaman bujangnya bersama pasangan beliau iaitu juga seorang pelakon Shaheizy Sam.

Walaupun beliau sudah berhenti dari industri seni, beliau masih menggunakan bakat beliau dalam sosial media untuk menghiburkan para netizen.

Ramai yang kenali beliau sebagai seorang yang sangat kelakar dan seorang ibu yang sempoi dalam menguruskan anak-anak dan hal rumahtangganya.

Seperti sudah beliau war-warkan dalam laman sosial beliau, beliau bekerjasama bersama adik beradiknya menjayakan sebuah produk kosmetik sendiri. Selain dari mempromosikan produk-produk beliau, beliau juga sering kali membuat video

Dalam video terbaru Syatilla, beliau membuat video mengenai duit. Beliau memberi teka-teki dalam banyak-banyak duit, duit apakah yang paling menyeramkan.

Dan beliau menjawab soalan itu dengan berkata duit yang paling menyeramkan adalah duit yang kita dahuluukan untuk membayar makanan orang lain.

Sebagai seorang pelakon dan selebriti, beliau juga perlulah berkongsi perkara-perkara yang positif kepada para netizen. Dan video yang dikongsikan Syatilla itu mendapat perhatian ramai para netizen.

Kebanyakan netizen sangat bersetuju dengan pendapat Syatilla dan ada juga yang menyambung kapsyen beliau dengan berkongsi pengalaman yang pernah masing-masing lalui berkenaan duit.

Syatilla sememangnya bijak dalam memberi pesanan dalam kongsian beliau. Untuk perkembangan beliau, pada september lalu, beliau berkongsi bahawa beliau telah mengandung dan bersyukur dengan pemberian Illahi ini.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!