Connect with us

Hiburan

Datin Shahida jadi model tudung, anak – anak bekerjasama tolong Mama

Published

on

Berita mengenai hubungan pas4ngan ini yang telahpun kembali berbaik barangkali merupakan satu berita yang sangat ditunggu-tunggu buat para pengikut setia mereka berdua. Kedua-kedua pas4ngan sensasi ini dikhabarkan telahpun kembali bersatu setelah berjauhan selama 4 bulan. Tindakan Dato’ Aliff yang sanggup ketepikan eg0 demi berdamai semula dengan isteri wajar mendapat pujian ramai.

Perselisihan faham yang berlaku di alam rumahtangga adalah lumrah kehidupan. Bak kata pep4tah sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula pas4ngan suami isteri. Sudah namanya manusia pasti akan ada yang tidak sempurna dan mengundang rasa seperti tidak puas hati dan berkecil hati.

Sesungguhnya ujian dan cabaran yang hadir dalam kehidupan berumahtangga akan mematangkan diri agar bertindak dengan lebih bijak untuk menangani masalah pada masa akan datang.

Ini adalah sejajar dengan ajaran islam yang cintakan kedamaian dan mengajar umatnya supaya sentiasa mengamalkan sikap saling bertoleransi sesama pas4ngan dan saling bermaafan.

Menerusi muatnaik terkini di akaun Instagram, Datin Shahida dilihat mempromosikan rekaan terkini tudung keluaran syarikat AS Legacy. Beberapa orang anak beliau kelihatan di dalam video membantu memberikan sehelai demi sehelai tudung tersebut untuk beliau menggayakannya.

Sebelum ini sudah agak lama Datin Shahida tidak mempromosikan pr0duk-pr0duk keluaran syarikat suaminya di Instagram. Video tersebut merupakan perkembangan terkini hubungan pas4ngan suami isteri itu yang sudah kembali berbaik.

Penampilan Datin Shahida sebagai model tudung mendapat reaksi positif para pengikutnya. Wajah Datin Shahida yang berseri juga menyerlahkan lagi penampilan beliau semasa mengenakan tudung.

Para netizen merasa gembira melihat kemunculan kembali Datin Shahida mempromosikan produk dan perniagaan Dato’ Aliff. Berikut dikongsikan komen-komen positif netizen.

Wajah Datin Shahida sebenarnya sudah sangat sinonim dengan jenama keluaran syarikat Dato’ Aliff. Sifat lemah lembut dan senyuman manis beliau itulah sebenarnya yang menjadi daya tarikan kepada produk-produk Dato’ Aliff. Sekiranya digantikan dengan orang lain pasti auranya sudah tidak sama lagi.

Sumber : shahidadherbs

Artikel ini disediakan oleh Cite Syok. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!