Connect with us

Hiburan

“Baby bump dah nampak, comelnya”

Published

on

Setelah hampir dua tahun mendirikan rumahtangga bersama pelakon Fattah Amin, Fazura baru-baru ini telah membuat pengumuman bahawa mereka akan menimang cahaya mata sulung tidak lama lagi. Berita kehamilan itu benar-benar menggembirakan peminat. Para peminat sentiasa mendoakan agar proses kehamilan Fazura dipermudahkan dan setia menunggu perkembangan terbaru mengenai perjalanan kehamilan beliau.Fazura sangat aktif dimedia sosial dan memanfaatkan medium tersebut sebagai cara berkomunikasi bersama peminat.

Instagram beliau sentiasa dikemaskini dengan pelbagai aktiviti seninya, namun sejak Perintah Kawalan Pergerakkan (PKP) dilaksanakan aktiviti seni seperti penggambaran drama dan filem tidak dapat dijalankan menyebabkan kegiatan seninya sudah bergerak perlahan.

Selain itu juga sejak mengumumkan dirinya hamil bulan lepas, beliau banyak mengambil masa untuk berehat bagi memberikan perhatian terhadap kandungan.

Memandangkan k3s C0v1d19 di Malaysia telah mencatatkan penurunan ketara, baru-baru ini kerajaan telah memberikan kelonggaran buat rakyat untuk keluar membeli barangan keperluan berdua. Ramai yg merasa sedikit lega dengan berita tersebut dan mengambil kesempatan untuk keluar membeli barangan keperluan harian.

Memuatnaik gambar terbaru dirinya di Instagram, Fazura juga tidak melepaskan peluang untuk keluar membeli barangan dapur. Menerusi gambar itu, kelihatan babybump yang sangat ketara walaupun beliau memakai blouse berwarna hitam.

Hal tersebut membuatkan para peminat sangat teruja dan gembira kerana dapat mengetahui perkembangan terkini kandungan Fazura.

Nampaknya para pengikut Fazura benar-benar merindui selebriti kesayangan mereka itu. Rata-rata pengikut meluahkan rasa rindu dan gembira dapat melihat wajah terkini Fazura bersama babybump yang comel.

Kami semua mendoakan semoga proses kehamilan Kak Faz kita ni berjalan dengan lancar hendaknya. Tak sabar nak tengok muka baby fattzura ni nanti. Mesti cantik rupanya macam pas4ngan romantis ini.

Sumber : Instagram missfazura

Artikel ini disediakan oleh Cite Syok. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!