Connect with us

Hiburan

“Dahlah comel lawak pastu pandai berenang plak tuu” – Netizen

Published

on

IMG 20211219 203635

Akan ada salah seorang daripada anak-anak kita kelak akan mengikuti jejak cara dan tingkah laku kita. Mereka mungkin akan ikuti cara kita berjalan atau sifat kelakar kita dan macam-macam lagi. Apabila mereka punyai sifat kita, kita akan teringat zaman ketika kita masib kecil dan teringat akan kenakalan kita pada suatu ketika dahulu

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Seperti kita kenali ahli kumpulan Sepahtu iaitu Shuib baru sahaja kehilangan isteri tercinta tahun ini. Namun beliau kuat dalam menjaga anak-anak beliau bersama bantuan keluarga kedua belah pihak.

IMG 20211219 202647

Seperti kita ketahui, Shuib mempunyai 4 orang anak iaitu Uwais, Talitha, Matin dan Ayash. Uwais, Talitha dan Matin sememangnya masih kecil namun mereka dilihat sebagai anak-anak yang tabah dengan pemergian ibunya pada bulan Ogos lalu.

Anak ketiga Shuib iaitu Ariq Matin yang baru berusia 6 tahun sudah kelihatan makin keletah dengan aksi kelakarnya. Dan semakin membesar, beliau kelihatan semakin berani.

IMG 20211219 202708

Baru-baru ini, Shuib ada mengongsikan sebuah video dimana anaknya, Matin membuat ‘stvnt’ berenang di sebuah taman rekreasi air.

Dilihat di dalam video tersebut, Matin kelihatan sangat berani dan tidak g4yat dengan ketinggian papan lompatan tersebut.

IMG 20211219 202722

Matin juga tidak teragak-agak sebelum beliau t3rjun dari papan lompatan itu sekaligus membuat aksi ‘backflip’ sebelum junam ke dalam air.

Ramai netizen sangat teruja dan terkejut melihat aksi yang dilakukan Matin. Ramai juga yang memuji Matin bukan sahaja comel malah beliau seorang yang kelakar dan pandai berenang.

IMG 20211219 202746

Untuk umur Matin, sebenarnya agak luar biasa kerana selalunya budak berumur 6 tahun punyai ket4kutan pada ketinggian. Tetapi Matin punyai keberanian yang luar biasa dan bukan semua budak seumurnya dapat melakukan loncatan sepertinya.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!