Connect with us

Hiburan

“Comel Tokti, sp0rting je” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 37b36dd8e4f25a06de08e5ec9692325d Scaled

Memang telah dikenali sikap penyanyi nombor satu Malaysia ini iaitu Siti Nurhaliza atau lebih dikenali dengan panggilan manja iaitu Tokti. Tokti sebenarnya seorang yang pelawak walaupun bukan sikap semulajadi namun beliau semakin pandai melawak dan juga semakin pandai berkomunikasi dengan mesra bersama peminat-peminat beliau. Beliau telah lama menapak di dalam dunia seni sehingga sekarang dan masih menjadi pujaan kepada hati peminat semua.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Melihat perkongsian ini ternyata perangai tu memang disenangi ramai dan ramai yang menyukai keletah beliau melayan peminat-peminat semua. Tujuan beliau hanya ingin membuat peminat-peminatnya gembira apabila bersama dengannya.

World Wide24.com 677bd4aa3cf6851a3dddecd30f4f2e9b

Tidak semua orang yang boleh menyertai content sedemikian, melihat tokti mahu menyertai content seperti ini membuatkan ramai peminat beliau lebih menyenangi beliau dan turut juga seronok melihat beliau menyertai content begitu.

Penyampai radio juga memainkan peranan yang lucu dan sangat membantu Tokti dalam membuat pemilihan kegemaran beliau jika tidak buat trend seperti ini pasti tidak ramai yang tahu apakah kegemaran Tokti dan apakah yang maklumat lain-lainnya.

World Wide24.com 263e024fd599cb84e1c9423432f2629d

Rupanya Tokti tidak beraya di kampung malah beraya di Kuala Lumpur sahaja. Mungkin kerana kekangan masa kerja dan kerja yang banyak bukan sahaja di bulan puasa tetapi juga di dalam bulan Aidilfitri tetap bekerja di kerana itu beliau tidak pulang ke kampung halaman.

Seronok bertugas penyampai radio era.fm kerana dapat memegang Tokti dan memelok seumpama kawan baik sahaja. Seronoknya dapat bersama dengan penyanyi nombor satu Malaysia ini dalam keadaan mesra sebegitu macam kawan baik yang baik dan rapat.

World Wide24.com 22761136b5de23fab5db3e00b99bc57f

Ramai juga yang memberikan komen-komen bertanyakan mengapa Tokti tidak balik kampung malah ada juga yang memuji kecantikan Tokti walaupun sudah berusia apatah lagi memuji sikap beliau yang sporting dalam melayan permintaan era.fm.

Lihatlah komen-komen netizen dan juga peminatnya suka akan sikap Tokti yang begitu sporting malah ramai juga yang memberikan komen mengenai Tokti dan lain-lain tu. Lihatlah komen-komen mereka semuanya memuji-muji cakap tapi itu adalah antara komen-komen mereka yang lain.

World Wide24.com 9154952b19f1719250f9a791100079e0

Alangkah seronoknya peminat-peminat melihat re4ksi Tokti apabila membuat pilihan sedemikian. Tokti masih penyanyi nombor 1 Malaysia, sehingga kini menjadi ternama dan masih kekal sebelom ini. Sampaikan ramai yang tak kenal itu adalah penyanyi no 1 sebab tokti sememangnya kelihatan sangat sempoi dan sporting

Sumber: ig era.fm

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!