Connect with us

Hiburan

“Macam tak profesional je sm0ke di khalayak ramai, tgh event”- Netizen

Published

on

World Wide24.com 2e064c0b5c82c379dbde87eb35d6e999 Scaled

Nama Mierul Aiman mula naik sejak dia memenangi juara hero remaja dan memegang watak utama untuk drama high council. Drama projek high council yang di tayangkan setiap sabtu di channel astro menjadi trending lantaran semua pelakon untuk drama ini dari hero remaja. Mereka bukan sahaja memiliki rupa paras yang kacaak tetapi sangat berbakat dalam lakonan. Walaupun masih baru tetapi mereka sangat menjiwai setiap watak yang di lakonkan.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sedikit info untuk watak yang di bawa Mierul aiman ini dia seorang pelajar yang mempunyai masa silam ketika kecil yang sangat memeriitkan membuatkan dia mengalami banyak tr4uma.

World Wide24.com 7d6d8b70a84e86f312c81d24db310dc6

Sudah tentu watak di dalam drama ini sedikit sebanyak telah menaikkan kerjaya Mierul sebagai seorang selebriti dan seorang pelakon yang sedang h0t di perkatakan dan menjadi kegiillaan para wanita di luar sana.

Mierul juga telah mendapat perhatian ramai dek kerana memiliki jawline ataupun rahang lelaki yang sangat macho dan uniik. Rahang ini jarang jarang kita tengok kan bukan semua lelaki di luar sana yang bertuah memiliki rahang ini.

World Wide24.com 5db742af32d2049debd178a3304ffb90

Ramai yang notice juga Mierul sama dengan satu watak upin ipin Mail alahai macam macam lah netizen ni kan. Seperti yang kita sedia maklum karton upin ipin ini adalah karton kegemaran semua kanak kanak di malaysia mahupun indonesia

Sekarang desas desus Mierul tengah bercinta dengan qass pelakon baru cantik manis macam Mira filzah tetapi gosip itu di tepiis Qass dan menyatakan itu hanya gosip peminat dek kerana tengok kemesraan mereka di set. Kalau ye pun apa salahnya kan sama hensem sama cantiik

Mierul juga nampak sangat aktif dengan event dan juga tampil sebagai model untuk brand bulan bintang. Kiranya bukan calang calang lah kan sebab bulan bintang antara brand yang tengah femes sekarang.

Menerusi perkongsian video tersebut kelihatan Mierul tengah hadir event di luar dan tengah hisap vape kot sebab nampak lain macam berasaap tu tiba tiba je ramai menjeriit nampak Mierul siap ada yang histeriia lagi tu.

World Wide24.com Bbc9fd4b47aebeefe1183fd857f8219c

Kemain diorang ni kam macam nampak artis k pop je tu teruja lain macam siap menjeriit jeriit macam orang kena hsuut je.

Alahai bermacam macam rupa pelik kt Mierul ini kan, isu jawline pun ramai perempuan yang terpukaau ini kan bentuk badan kan. Ada juga yang tidak suka jawline Mierul .

World Wide24.com Ad2b759d4fad8559567c39f3b348b8b2

Tetapi ramai wanita di luar sana mencari lelaki yang berahang macho seperti ini kan, sebab itulah ramai peminat Mierul min perasan ramai perempuan kot tu yang asyiik jeriit jeriit tu.

Ada juga yang perasa Mierul sepatutnya jangan smoke ketika di depan khalayak ramai sebab dia kan artis kena lah pandai bawa diri dan ramai juga berpendapat ini nampak sangat tak profesional sebagai influencer ataupun artis ketika menghadiri event yang ada ramai peminat.

World Wide24.com 4dc9b7188ef0f171389012f6bb7b73c8

Tidak kisah lah apa apa pun pendapat netizen sudah pasti Mierul ada alasannya tersendiri dan mungkin dia masih mentah dan juga sangat baru dalam industri ini. Mierul memiliki kehenseman yang jarang jarang kita jumpa kan. Semoga Mierul terus berjaya sebagai seorang pelakon.

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!