Connect with us

Hiburan

“Comel la rambut macamtu, mcm budak korea yg kat sticker wasap” – Netizen

Published

on

Setiap kecantikkan semulajadi adalah dari dalam diri sendiri. Kecantikkan sebenar adalah dari mata kasar pun terlihat cantik malah bukan sahaja itu, namun kecantikkan juga dinilai daripada sikap seseorang apatah lagi jika perempuan. Seorang wanita yang cantik adalah dari pelbagai segi aspek. Setiap kecantikkan yang dipuji haruslah dihargai dan ia adalah penghargaan yang besar buat wanita.

Perkongsian Mimi Lana membuatkan ramai yang memuji beliau semakin hari semakin cantik malah semakin berseri apatah lagi bakal menikah tidak lama lagi.

Melihat perkongsian beliau, ramai yang menjadikan semuanya topik bual bicara diruang komen. Terlihat gaya rambutnya yang menarik dan perubahan terbaru gaya rambutnya. Itu juga menjadi bual di ruangan komen.

Mimi seorang yang agak tenang dan sukakan cab4ran, dan beliau seorang yang kent4l apabila mendapat ujian dan dug4an. Sikapnya membuatkan ramai menggemari nya dan beliau mempunyai bakat lakonan yang berbakat besar.

Lihatlah perkongsian beliau, setiap gambar yang dikongsikan ada cerita dan seperti mengambarkan sesuatu keadaan yang berbeza. Semuanya menarik dan kelihatan Mimi sangat lawa dan cantik. Suka tengok gaya rambut terbaru macam budak comel dalam emoji whatsapp.

Ramai yang tidak sabar untuk melihat drama yang bakal ditayangkan dan dilakonkan oleh Mimi. Pasti jalan penceritaan yang menarik dan membuatkan ramai penonton dirumah tidak sabar akan drama itu.

Hanya perkongsian sedemikian mendapat hampir 30 ribu sukaan dan telah mendapat lebih 150 komen yang diberikan kepada perkongsian itu. Ramai yang menyukai Mimi dek kerana beliau menjadi diri sendiri.

Lihatlah pelbagai komen komen yang diberikan kepada perkongsian Mimi. Rata-rata semua memuji perkongsian itu. Mereka mengatakan Mimi sangat cantik dan lawa. Apatah lagi bergaya rambut yang baharu.

Ramai juga yang menyebut nama Syafiq Kyle diruangan komen. Tidak sabar nak melihat pasangan dua sejol1 ini bakal diijab kabul tidak lama lagi.

Sumber: ig missmimilana

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!