Connect with us

Hiburan

“Comel je suara mommy, best2”- netizen

Published

on

Penyanyi komposer terkenal Faizal Tahir sangat berkebolehan mencipta lagu lagu santai lagu yang dekat dengan jiwa rakyat dengan nyanyian dan melodinya yang selalu sempoi happening. Faizal tahir seorang penyanyi komposer dan juga sering menjadi juri untuk pertandingan menyanyi di televisyen.

Kebolehan dan bakat Faizal Tahir di terima bagus para peminat dan juga semua netizen di luar sana. Ramai yang suka dan menantikkan lagu lagu terbaru daripada Faizal Tahir. Walaupun lagunya jarang jarang keluar tapi sekali lauch pasti trending.

Faizal Tahir sering berkerjasama dengan artis artis lain juga untuk mendapat kelainan dan variasikan kebolehan dan hasil lagunya. Faizal tahir juga boleh pelbagaikan suaranya dengan macam macam versi mengikut kesesuaian lagu.

Lagu terbaru Faizal tahir adalah santai, hari ini faizal tahir lancarkan lagu santai versi berduet dengan mommy mas idayu. Kemain comel bunyi lagu ini selepas di tukarkan melodinya dan rentak

Mommy mas idayu macam kita tahu sangat popular dengan lagu dangdut dan kebolehannya menyanyi sambil menari gelek. Lagu rancak pun mommy selalu bant4i. Tetapi pernah dengar tak mommy rap? Kali ini gabungan terbaru mommy dengan faizal tahir dia gabungan dangdut dan rap sekali.

Jangan terkejut, siapa cakap mommy tak pandai rap atau nyanyi lagu fast. Menerusi lagu ini mommy dengan yakinnya menyanyi rap dan dangdut bunyi nya seakan peliik tapi comel.

Menerusi perkongsian instagram ini faizal tahir mempromosikan lagu terbaru dia bersama mas idayu dan sempat berpesan supaya tengok cepat sebelum dia delete.

Mas idayu juga ada memberi di dalam komen yang ini hasil duet yang last minute di rancang. Hebat kalau last minute tetapi hasilnya hebat macam ini.

Korang yang nak dengar mommy mas idayu rap boleh pergi ke you tube taip lagu santai faizal tahir dan mommy mas idayu, Korang dengar dan nilai sendiri kebolehan mommy Mas idayu menyanyi lagu rap. korang happy ke tak dengan mommy.

Mommy nampak sangat santai dan happy menyanyi lagu ini sambil joget biasanya kalau mommy happy semua akan happy kan. Comel sangat rap versi mommy secomel orangnya.

Ramai yang memberi komen kuat sangat autotone mommy, dan ramai yang minta mommy nyanyi lagu ini live, ada juga yang memberi komen mommy sangat bagus dan best sangat dengar mommy nyanyi lagu tersebut.

Faizal tahir pun apa kurangnya, kemain berdangdut kan, Faizal mencuba untuk menyanyi dangdut eh ahh ehh ahh dia memberi dua tone berbeza tetapi di sakat mommy mas idayu menyatakan 2 tone tapi bunyinya sama sahaja.

sudah tentu faizal tahir versatile semua nada pun dia boleh cuba lakukan dengan baik. Jom korang support lagu mommy dan faizal tahir di you tube tengok dan jangan lupa komen di sini. Semoga Faizal tahir dan mommy mas idayu terus terus suksess dalam apa jua bidang yang dia lakukan.

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!