Connect with us

Hiburan

“Seat dia tu sy0k, boleh bounce2.. Xde la s4kit pinggang sngt ek” – Netizen

Published

on

Picsart 23 02 11 12 15 44 781 Scaled

Nama Siti Elizad tidak perlu lagi diperkenalkan, beliau seorang artis yang periang dan mudah terhibur apatah lagi setiap kali perkongsiannya pasti akan membuatkan orang merasa suka akan dirinya yang sering membuatkan orang merasa sesuatu pengalaman yang baharu. Siti Elizad juga seorang yang sukakan cab4ran dan juga aktiviti yang lasak dan tidak sangka Siti Elizad sebenarnya mempunyai perwatakan yang agak keras ataupun kas4r.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Melihat perkongsian beliau yang menunggang motosikal berkuasa tinggi itu adalah perkara yang jarang untuk wanita yang bekerjaya sepertinya menunggang motosikal berkuasa tinggi seperti itu dek kerana selalunya wanita yang bekerjaya seperti meminati sesuatu yang feminin.

Screenshot 20230211 115049 Instagram

Seronok pula tengok Siti Elizad menunggang motosikal tersebut malah semangatnya juga sangat tu cuba membuatkan orang sekeliling juga turut merasai semangat tersebut. Tapi dic4butnya seat yang belakang. Hanya seorang sahaja boleh menaikinya.

Yang menariknya seat pada motosikal tersebut pun seronok dan dapat dilihat seperti tidak memberikan kes4kitan kerana ia seperti tebal dan juga memberi lantunan kembali kepada si penunggang. Macam ada lantunan lah, tapi naik seorang diri je menunggang.

Screenshot 20230211 115105 Instagram

Selalunya kalau wanita yang menunggang motosikal tersebut pasti akan mencari keselesaan yang lama untuk bertahan kerana mengambil masa yang lama untuk menunggang motosikal tersebut apatah lagi jika yang mahu jalan jauh.

Bukan sahaja pandai memandu motosikal berkuasa tinggi malah sudah dapat kita lihat Siti Elizad mengamalkan sesuatu produk itu untuk kesegaran diri sendiri malah untuk meningkatkan imunisasi pada bdannya. Itulah rahsia kecerdasan dirinya dan menguatkan stamina diri.

Rahsia awet mudanya sentiasa dikongsikan kepada peminat agar peminat juga dapat mengetahui sesuatu yang bermanfaat olehnya ramai juga Yang baru mengetahui bahawa minatnya Siti Elizad kepada motosikal berkuasa tinggi adalah sedemikian.

Pelbagai komen-komen yang diterima pada perkongsian tersebut malah perkongsian-perkongsian yang dikongsikan oleh Siti Elizad sentiasa mendapat perhatian daripada peminat kerana mereka meminati aktiviti yang dilakukan oleh Siti Elizad semuanya mempunyai peminat tersendiri.

IMG 20230211 WA0003 1

Kena pandai memilih tempat duduk yang selesa jika membawa motosikal yang berkuasa tinggi seperti ini agar setiap perjalanan yang jauh tidak akan merasa s4kit pingg4ng mahupun pvnggung apatah lagi jika wanita yang menunggang.

Sebelum ini Elizad pernah berusaha untuk mengndung melalui proses i vf tetapi gagal, mungkin elizad harus mengehadkan aktiviti aktiviti lasaak seperti ini untuk memberi badan lebih santai dan mungkin memudahkan lagi peluaang untuk mengdung.

7BCB883D 0B85 4759 9ADB 873705893946

 

Apa apa pun kita doakan yang terbaik untuk Elizad mudah mudahan impiannya untuk mendapat anak akan di makbuulkan Allah suatu hari nanti. Semoga Elizad terus terus suksess dalam apa jua bidang yang di ceburi

Sumber: ig elizadsharifuddin

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!