Connect with us

Hiburan

“Comel je Talita banyak kali ci0m tangan mummy dia” – Netizen

Published

on

World Wide24.com Be6d11152893b8c99d2d4e1845130bfb Scaled

Sudah tentu ramai yang meminati Watie sekarang. Pandai Shuib memilih Watie sebagai teman hidup dan juga pengganti kepada arw4h Siti Sarah dan juga ibu baharu buat anak-anaknya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Panggilan mami lebih sesuai dengan Watie kerana mami adalah panggilan yang seorang ibu yang suka memanjakan anak-anak mereka, begitu jugalah berkeperibadian Watie yang terlihat semasa melayan anak-anak suami.

Shuib dan Watie telah berkahwin dan selepas sahaja Shuib dan Watie berkahwin mereka diterima oleh peminat sehinggakan ramai yang menyukai dan meminati sikap Watie selepas bergelar seorang ibu.

World Wide24.com 8b87e94b523aeef8085b3028231ceffe

 

Jika sudah mengikuti perkembangan dan keperibadian mereka pasti akan terlihat bahawa anak-anak comel sangat rapat dengan Watie  bahkan mereka telah selesa dan mereka sangat menyayangi Watie seperti emak kandung sendiri meskipun terkadang teringat akan 4rwah ibu mereka.

Watie bukan sahaja berperwatakan sama seperti arw4h Sarah namun Watie juga seorang ibu yang bertanggungjawab seperti juga sayang akan kanak-kanak dan anak tirinya, malah memberikan kasih sayang yang benar ikhlas dan tulus.

World Wide24.com 7f33b2550881c9c7598ddf162f474c86

Melihat perkongsian ini, ramai yang merasa seb4k dek kerana ramai yang faham akan anak-anak yang mempunyai ibu baharu akan tetapi jika mempunyai ibu yang baik pasti mereka akan menghargainya. Lihatlah berapa kali Dekta mencivm tangan maminya.

@shuibwatie.nf

#watiehanifiah #watieshuib #fypシ #foryoupageofficiall #foryoupage #foryoupage #fyp #makder #golftiktok #shuibsepahtu

♬ original sound – Shuibwatie nf – Shuibwatie nf

Berkali-kali Dekta civm akan tangan maminya sebelum pergi ke sekolah, sudah pasti dapat dilihat di situ keakraban yang mereka telah jalankan dan pasti mereka telah mempunyai hubungan yang baik. Alhamdulilah Watie melayan dengan baik juga.

World Wide24.com C38af862dbc26b59a36630e578c28ffc

Kedengaran suara Watie yang sentiasa tersenyum besar bersama-sama dengan anaknya, malah Watie tidak pernah mengeluh kerana menjaga anak-anaknya dapat dilihat di situ keikhlasan benar hati, apatah lagi bila dia menyatakan bahawa dia boleh menangguh untuk mempunyai zuriat sendiri agar dapat membesarkan anak tirinya dengan baik.

Rata-rata komen-komen yang diberikan adalah baik malah ramai yang memuji sikap Watie yang sangat matang, meskipun ketika bercakap tentang 4rwah Sarah, beliau tetap tersenyum mesra.

Lihatlah komen-komen yang menyatakan bahawa comel akan perbuatan dan keakraban hubungan mereka mungkin boleh dijadikan contoh kepada masyarakat.

World Wide24.com Deb99aba6e81b30e5abb3a304c776f5f

Shuib sudah berjaya mendapat peluang kedua dengan mempunyai isteri yang baik juga anak-anak juga sangat baik dan boleh menerima emak baharu dengan baik juga. Memang contoh yang baik buat mereka untuk tontonan masyarakat.

Sumber: tiktok Shuibwatie

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!