Connect with us

Hiburan

“Masih teringat date yg kita pilih utk Ayash lahir, tapi Allah lebih sygkan ibu Ayash” – Makder

Published

on

Walaupun Shuib telah mempunyai isteri baharu namun arw4h Sarah masih kekal dihatinya sebagai insan yang bertahta dihati, apatah lagi isteri baharunya iaitu Watie tidak pernah sedikit pun merasa cembvru, beliau tahu akan isi hati suaminya itu.

Sehingga kini masih mereka mengenangkan dan teringat akan detik juga tarikh keramat yang perginya seorang bidadari syurga tersebut. Pada masa ini semua dan seluruh rakyat Malaysia berdukacita dan turut berasa sediih.

Tidak dapat dirahsiakan kasih sayang suami kepada isterinya apatah lagi ketika bersamanya disaat susah dan senang. Itulah antara kenangan yang mereka ada dan Watie juga faham akan situasi tersebut.

Tidak pernah mengambil kisah akan tentang hati Shuib jika sebut pasal arw4h Sarah malah semakin memahami kasih sayangnya. Sikap positifnya dipandang baik dan ramai netizen menyukainya.

Tepat 2 tabun usia Ayash dan tepat juga 2 tahun pemergian Sarah yang begitu mengejvtkan Malaysia. Malah sehingga harini Malaysia tetap merasanakan kehiilangan artis yang disukai ramai. Ramai mendoakan kesejahteraan arw4h di alam sana.

Perkongsian ini seperti mengingati pemergian arw4h, dan lihatlah sedikit kenangan arw4h yang terakhir bersama keluarga kecilnya. Ramai terkesan dengan pemergiaanya termasuklah ibu tirinya iaitu makder. Mereka sangat rapat.

Bukan sahaja itu. Antara kenangan mereka adalah memilih tarikh untuk melahirkan Ayash, sangat menyediihkan apabila tarikh tersebut dipilih Allah untuk menjemputnya pulang ke dunia abadi. Kenangan mereka yang terakhir juga.


Melihat Ayash membesar dengan baik dan tampan membuatkan ramai yang semakin merindui dan faham akan Ayash yang membesar tanpa kasih seorang ibu namun semenjak kehadiran Watie sebagai ibu baru, ramai yang yakin mereka kini bahgia.

Ramai memberikan komen yang merindui, mendoakan yang baik-baik. Malah sehingga kini mereka sentiasa akan ingat tarijh yang perginya Sarah ketika itu semua tidak percaya dan ramai yang terkejvt. Semoga rohnya dicucuri rahmat.

Pelbagai kec4man dan tohm4han yang diterima sebelum berkahwin dan tanpa mengenali ramai netizen membuat spelvk4si. Namun selepas berkahwin mereka kini menjadi peminat kepada pasangan ini akhirnya.

Sumber: intagram sitisarahraisuddin

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!