Connect with us

Hiburan

“Sepadan dan serasi bagai pinang dibelah dua, moga ada jodoh” – Netizen

Published

on

1Malaysia telah tahu bahawa Puteri Sarah telah pun berpiisah dengan bekas suaminya Sy4msul Yusof, selepas itu terlihat beberapa gambar Sarah dengan seorang lelaki yang turut menjadi selebriti dan pelakon yang terkenal juga.

Melihat gambar yang dikongsikan oleh Sarah sendiri, ramai yang mendoakan bahawa mereka sebagai berpasangan dan peminat-peminat kepada pelakon lelaki itu juga menyatakan bahawa supaya beliau jangan berpvtus asa untuk menjadikan Sarah sebagai seorang yang istimewa.

Banyak komen-komen yang mendoakan mereka malah ada juga yang komen mengatakan bahawa mereka memang sesuai supaya mereka menjadi pasangan suatu hari nanti itu adalah antara yang memberi komen.

Walaupun Puteri Sarah masih di dalam edah namun beliau banyak menguruskan kerja-kerja beliau semasa waktu edah. Meskipun semasa waktu edah adalah waktu untuk tempoh beliau berada di rumah namun ia tidak menghalang beliau bekerja kerana itu adalah sumber pendapatannya.

Tidak menghiraukan kata-kata yang tidak membina tapi Puteri Sarah akan terus bangun dan bekerja keras untuk membesarkan kedua anaknya meskipun kewangan tidak menjadi masaalah oleh pihak di sebelah sana namun Puteri Sarah lebih suka memegang duit sendiri dengan hasil kerja titik peluhnya.

Perkongsian di tiktok ini membuatkan lebih daripada 95 ribu sukaan malah komen yang diberikan. Begitu banyak sehingga ada yang menyatakan bahawa mereka sangat sesuai jika berpasangan. Begitu juga ada yang mendoakan agar mereka berpasangan supaya pihak lelaki tidak berpvtus asa.

@puterisarahliyana69

🌹 #puterisarahliyana #fyp #berandatiktok #xyzbca #story

♬ DJ TATAPANMU SENYUMANMU – REMIXER 17

Walaupun telah berpiisah dengan bekas suaminya itu namun Puteri Sarah kekal bersahabat baik kerana demi anak-anak malah mertua juga sangat baik dalam menjaga perhubungan dengan puteri Sarah dan sentiasa memberikan sokongan untuk beliau.

Melihat daripada perkongsian ini mungkin ia adalah hanya didalam kerja namun tidak semua yang Sarah kongsikan keperibadiannya, sebagai peminat mereka akan mendoakan yang baik-baik dan jika Itu membahagiakan Sarah pasti mereka juga akan gembira.

Lihatlah pelbagai komen-komen yang diberikan pada perkongsian tiktok ini malah sehingga kan ada yang memberikan komen mereka sangat sesuai.

Mungkin jodoh kedua adalah lebih baik dari sebelumnya apatah lagi jika memahami akan kerja Puteri Sarah.

Jika mahukan Puteri Sarah sebagai isteri pasti kena menerima juga kedua-dua cahaya matanya. Sebagai wanita yang bekerjaya, Puteri Sarah pasti akan memilih yang terbaik di dalam hidupnya selepas pengalaman yang sebelum ini berlaku.

Sumber: tiktok puterisarahliyana

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!