Connect with us

Hiburan

“Comel baby bump Nad Zainal” – Netizen

Published

on

Satu kegembiraan pasangan selepas berkahwin adalah salah satunya mempunyai zuriat sendiri, apatah lagi pasangan yang mempunyai peminat. Sama seperti Nad Zainal dan Ungku Ismail.

Ramai yang tertanya-tanya apakah Nad benar hamil sebelum ini pernah terlihat perkongsian beliau di laman ig tudung beliau. Namun masih tidak diberikan jawapan dek kerana beliau menutup ruangan komen.

Beliau masih muda dan ianya merupakan anak sulung kepada suaminya iaitu Ungku Ismail. Mereka baharu berkahwin dan ianya pasti mendapat kenangan yang terbaik. Pada Nad ia adalah anak yang ketiga untuknya kerana perkahwinan sebelum ini telah mendapat dua orang cahaya mata.

Perkongsian beliau mendapat perhatian kali ini apabila ruangan komen dibuka dan ramai yang telah nampak baby bump beliau. Mungkin kerana mahu berkongsi dengan orang ramai akan cerita gembira ini. Makanya gambar tersebut dikongsikan.

Sudah pasti mereka tidak akan kisah akan jantinanya. Apatah lagi Ungku Ismail sangat baik melayan Nad dan anak-anaknya malah anak keduanya turut rapat dengan abahnya sehingga manja dan baik dengannya.

Lihat gambar-gambar perkongsian yang dikongsikan. Semuanya dapat terlihat wajah kegembiraan dan senyuman yang ikhlas. Malah ramai yang tahu bahawa Ungku sangat baik dan sayang pada Nad dengan sebenar kasih sayang.

Memilih untuk masih mengunci mulut dan masih mendiamkan diri meskipun sudah terlihat baby bump nya. Namun peminat sudah dapat lihat dah tidak sabar menantikan kelahirannya. Sehingga ramai mendoakannya.

Nad Zainal dan Ungku Ismail memang mempunyai keserasian didalam drama ataupun filem. Makanya apabila mereka berkahwin memang ramai yang gembira dan sangat mendoakan kesejahteraan mereka. Seronok melihat mereka berdua bersama.

Lihatlah komen-komen netizen, ramai yang bertanya adakah benar baby bump tersebut. Nad masih membiisu. Namun sudah ramai yang tahu akan kebenarannya.

Diharap semua netizen mendoakan yang baik-baik sahaja. Sudah tentu selepas kelahiran pasti Nad Zainal akan berkongsikan berita gembira kepada kita semua.

Walaupun Nad mempunyai pengalamn melahirkan sebelum ini tapi pasti beliau tidak sabar dek kerana ini merupakan anak sulung buatnya dan suami. Peminat pun gembira sama.

Sumber: ig nadzainal

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!