Connect with us

Hiburan

“MasyaAllah indahnya nama, semoga baby membesar dgn baik dan jadi anak solehah” – Netizen

Published

on

Akhirnya Wany Hasrita telah selamat melahirkan bayi perempuan secara normal. Seperti dijanjikan pada hari ke tujuh Wany akan memberitahu nama anak mereka dan nama anaknya adalah Aishah Al-Iman binti Mohd Al-Adib Fahmi.

Syukur ke hadrat Ilahin apabila selamat semuanya dan lebih menggembirakan apabila Wany berkongsikan nama anak beliau pada umum. Pasti tak sabar nak melihat wajah anak Wany.

Memang seronok apabila bergelar ibu, apatah lagi apabila Wany juga mempunyai ramai peminat. Peminat yang selalu bersamanya dan memang akan mengikuti perkembangannya sentiasa.

Melihat pada perkongsian Wany sebelum ini memang beliau akan berkongsikan wajah anak mereka tapi mungkin mengambil sesikit masa agar bersesuaian. Pasti Wany akan memberikan kegembiraan bersama peminatnya

Sebelum ini antara syarat menjadi isteri suaminya adalah perlu melabuhkan sesikit tusung sibahagian hadapan, yang sebelum ini singkat, dan itu adalahpermintaan dan syarat yang boleh ditunaikan. Kata Wany lagi beliau sudah sedia dengan semua syaratnya.

Lihatlah perkongsian yang dikongsikan oleh Wany kepada peminatnya. Lebat sungguh rambut anaknya. Mesti comel dan cantik seperti cantiknya namanya, Aishah. Ramai yang kata comel macam mak ayahnya.

Wany selalu aktif dalam bidang nyanyian meskipun ketika sedang sarat hamil. Apatah lagi jika sudah melahirkan tetapi beliau mengambil masa rehat untuk merehatkan diri selepas melahirkan. Selamat berpantang Wany.

Walaupun Wany siibuk dengan pelbagai tugasannya, namun beliau tidak pernah melupakan urusan kerja rumah dan tanggungjawab sebagai seorang isteri. Apatah lagi kini bergelar seorang ibu. Pasti beliau lebih peka.

Pelbagai komen netizen serta rakan artis turut memberikan komen-komen yang baik malah mendoakan pada Wany dan bayi. Nama yang diberikan juga sangat indah dan penuh dengan makna yang baik-baik.

Tahniah kepada Wany Hasrita dan suaminya Adib, mendapat cahaya mata pertama dan nama yang diberikan sangat indah. Semoga mereka terus berbahgia ke akhir hayat dan dikurniakan anak yang soleh solehah. Amin. Selamat berpantang Wany.

Sumber: ig wanyhasrita

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!