Connect with us

Hiburan

“Che Ta mengidam ker? ” – Netizen

Published

on

Melihat Che Ta memakan buah lemon yang dihiris itu amatlah masam tetapi Che Ta dengan muka selamba dan merasa tidak masam malah dengan biasa sahaja beliau boleh memakannya dan mengunyahnya lagi. Terlihat juga Zain disebelahnya, dan memang sesiapa sahaja yang melihat akan merasa masamnya sampai meleleh airliur yang melihat beliau makan lemon tersebut.

Pasti sudah ramai yang tahu setiap ibu yang hamil akan boleh atau teringin makan, makanan yang masam seperti asaman dan juga buah yang masam seperti limau dan lemon.

Jadi ramai lah yang tertanya-tanya apakah Che Ta mengidam dek kerana beliau boleh dengan mudah makan lemon tersebut tanpa rasa masam atau sedikit pun rasa terliur. Agaknya sudah hamil tu.

Jika Che Ta hamil pada usia kini sudah pasti banyak yang mendoakan kesejahteraan, malah ramai yang mengatakan bahawa Zain juga mahu anak lelaki pula dan barulah tutup kilang terus selamanya.

Lihatlah cara Che Ta makan lemon tersebut, memang nampak seperti tidak rasa masam malah beliau menyatakan seperti rasa strawberi pula katanya. Mengidam tervk kata netizen. Mungkin ada isi kata netizen.

Pasangan ini telah lama berkahwin dan sehingga kini mereka masih kekal bahgia, apatah lagi sehingga kini Zain masih suka berkepit dengan Che Ta. Ramai yang mahukan petua yang diamal Che Ta. Pasti mereka contoh terbaik dalam rumahtangga.

Semoga ada rezeki untuk Che Ta dan Zain untuk anak kedua mereka. Apa pun pasti peminat akan mendoakan yang terbaik dan baik-baik sahaja. Semenjak ada pelbagai produk jualannya semakin aktif beliau dilaman media.

Pelbagai komen yang diberikan oleh netizen dan ramai yang melihat dan mendoakan Che Ta. Apatah lagi Che Ta memakan lemon yang masam tersebut dengan selamba. Memang mungkin benar Che Ta sedang hamil dan mengidam.

Selalunya yang suka akan masam ini memang perempuan yang mengidam kerana merasa loy4 diawal kehamilan. Mungkin dan mungkin tidak. Doakan sahaja yang baik-baik agar kesihatan Che Ta sihat sentiasa.

Sumber: ig rozitachewan

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!