Connect with us

Hiburan

“Gado2 kang lama kang jadi jodoh aiyokk” – Netizen

Published

on

Semenjak adik Miza yang sama rupa dengan arw4h Siti Sarah dijemput dan berada bersama dengan makder iaitu nenek kepada Uwais, mereka kelihatan sama-sama dapat melepaskan kerinduan kepada arw4h, dan selepas melihat wajah adik Miza terub4t sedikit kerinduan meskipun tidak sama tetapi melihat adik Miza ini beliau seperti pelanduk dua serupa apabila bukan sahaja muka yang sama tetapi tingkahlaku juga seperti arw4h Sarah.

Selepas hampir dua bulan bersama dengan keluarga ini Miza mengakui bahawa mereka sangat baik dan sporting. Begitu juga dengan adik Miza yang begitu ramah dan mesra. Malah suka juga menyakat Uwais.

Beliau juga lebih suka menyakat sama seperti perangai arw4h malah dengan Uwais pun beliau mengusik Uwais, tanpa ada rasa m4lu kerana beliau selesa berkawan dengan Uwais.

Seringkali pun diusik oleh adik Miza sedikitpun tidak ada perasaan m4rah oleh Uwais malah beliau melayan sahaja kerenah adik Miza tersebut mungkin kerana perangai yang sama seperti 4rwah ibunya apatah lagi kerinduan yang tidak terungkap.

Sampai nak terbuka tudung yang dipakai oleh Uwais dibuat oleh adik Miza malah Miza juga suka menyakat dan berseloroh, beliau juga suka mengusik dan suka ketawa malah cara jalannya juga sama seperti arw4h Siti Sarah.

Tetapi mereka tiada pertalian apa pun tidak peliik jika mereka ada jodoh dan boleh sahaja berkahwin pada masa akan datang.

Walaupun mereka masih kecil lagi kini jangan asyik berg4duh. Mungkin mereka jodoh sebab orang dulu-dulu suka mengatakan kalau g4duh itu adalah jodoh.

Selalu juga Shuib menyatakan bahawa Uwais selalu menceritakan tentang mimpi beliau beliau juga sudah mencapai usia akil b4ligh tetapi beliau tetap menjaga batas semasa bersama dengan adik Miza, anak-anak Shuib memang terjaga budi bahasanya.

Pelbagai komen-komen yang diberikan pada perkongsian ini, malah ada yang mendoakan jodoh mereka walhal mereka masih budak kecil. Kerana mereka gemar bergadoh. Lihatlah pelbagai komen daripada netizen.

Seronok tengok Miza yang ketawa je kerjanya. Malah beliau juga sama ketawa sebijik macam arw4h, bukan itu sahaja cara cakap, gurauan, dan cara jalannya juga sama. Bak pelanduk dua serupa.

Sumber: ig suciuwais

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!