Connect with us

Hiburan

“Cari nahaas bang nak tanggaalkn lipstik bini” – Netizen

Published

on

Picsart 23 03 07 11 18 00 979 Scaled

Sudah pasti setiap wanita memahami hati wanita lain apatah lagi jika ia mengenakan solekan yang sudah siap berjam-jam lamanya apabila si suami datang untuk mengg4nggu solekan tersebut pastinya kita akan merasa untuk melindungi solekan yang lama ambil masa untuk disiapkan. Ia sebenarnya benar yang terjadi dan Wawa Zainal serta Aeril Zafrel melakonkannya semula.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Wawa Zainal memang dikenali sebagai seorang wanita yang berjaya di dalam perniagaan dan juga di dalam rumahtangga malah beliau bersikap lemah lembut dan sopan orangnya. Begitu juga suaminya yang sangat menyayangi isterinya.

Screenshot 20230307 110135 Instagram

Mempunyai empat orang cahaya mata dan kini mereka berada diluar negara, melihat setiap kali siaran langsung Wawa atau Aeril membuatkan ramai tidak menyangka bahawa mereka tidak berada di Malaysia.

Perkongsian Aeril menyatakan bahawa memang semua keluarga yang isterinya sudah bersolek pasti akan melakukan perkara yang sama sedemikian. Amat sukar untuk bersalaman dek kerana solekan telah menebal diwajah.

Screenshot 20230307 110144 Instagram

Siapa sahaja yang akan ketawa melihat mereka sweet sedemikian. Seronok melihat pasangan ini dek kerana mereka bersikap terbuka dan mempunyai aura yang membina. Lihatlah video mereka bergurau senda. Macam itu pun rasa sweet sangat.

Wawa dan Aeril akan mendakw4 satu blogger yang membuat fitn4h terhadap mereka dan perniagaan mereka. Ber4ni sungguh ye penulis sekarang, diharap kita semua dijauhi daripada orang tidak bertanggungjawap.

Screenshot 20230307 110152 Instagram

Melihat perkongsian Aeril ini sudah pasti teringat akan hari raya yang akan menjelang tidak lama lagi selepas puasa. Walaupun mereka telah shooting untuk hari raya namun kita pasti akan merasai kerinduan hari raya menjelma.

Komen-komen netizen ramai yang memahami perempuan termasuklah para lelaki. Walaubagaimanapun jika mereka memahami tapi masih cuba menyaakat dan mengaanggu mesti pasangan masing-masing ger4m. Lihatlah komen mereka.

IMG 20230307 WA0001

Cobaan untuk mengaanggu isteri memang adalah perkara yang disukai para lelaki. Malah Aeril juga suka menyaakat isterinya. Seronok tengok mereka bergurau manja seperti itu. Bukan senang nak dapat suami yang kaki sakaat macam Aeril ini. Kadang kadang gurauan di dalam rumahtangga sangat penting untuk mengeratkan lagi hubungan.

BC9AFA02 78C6 456D B4FA 8CF341FFCD69

Wawa sebelum ini memilih Aeril bukan kerana harta wawa mula melonjat naik di dalam dunia business menerusi perniagaan kosmetiknya, Terbukti yang cinta seorang wanita yang secantikk wawa ini bukan sekadar untuk harta dan kejar lelaki kaya sahaja. Suka sangat tengok cinta mereka, sentiasa sweet dan sepadan.

Sumber: ig aerilzafrel

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!