Connect with us

Hiburan

“Brilliant sis yang penting tudung on point” – Netizen

Published

on

Picsart 22 09 30 07 57 18 576 Scaled

Perempuan dan tudung tidak dapat dipis4hkan apalagi jika bekerja sentiasa mahukan kesempurnaan di dalam segi pemakaian tudung. Walaupun pelbagai rintangan untuk bersiap apatah lagi jika bersiap bersama anak-anak. Nasib baik ada yang membantu Amyra Rosli jika tidak ada pastinya kalang k4but jadinya. Itulah pentingnya pembantu, sedang bersiap-siap untuk program pelancaran susu sebagai duta bersama-sama anak-anaknya, Amyra Rosli perlu bergegas siap bersama anaknya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Perlu menyiapkan juga dua anaknya, sambil itu tudung Amira telahpun di disarungkan tetapi mempunyai kedutan di bahagian belakang, jadinya sehinggakan sedang berdiri dan sedang menguruskan anak pun masih boleh menggosok tudung yang dipakai oleh Amyra Rosli.

Screenshot 20220930 074759 Instagram

Pembantunya menolong beliau menggosok tudung tersebut meskipun pelbagai gaya namun pembantunya terus menggosok agar ia selesai dengan cepat. Semua yang terjadi adalah sebagai pengajaran bahawa “masa itu emas”, semuanya berjalan lancar sehingga selesai majlis.

Seronoknya melihat anak-anak Amyra Rosli juga menjadi sebahagian daripada kerja malah menjadi rakan kerja untuk Amyra Rosli pula. Senang untuk menjaganya kerana setiap kali pergi kerja Amira akan membawa sekali anak dia kerana anak-anaknya juga sebagai duta kepada susu tersebut.

Screenshot 20220930 074809 Instagram

Jadinya ia memudahkan kerja Amyra Rosli sentiasa anak-anak di depan mata. Anak-anak Amyra Rosli dan Amar Baharin ini juga sentiasa mendapat tawaran untuk menjadi duta-duta seperti duta susu, duta pampers, dan lain-lain lagi.

Banyak lagi tawaran mereka dapat seolah melimpah-ruah rezeki mereka, apatah lagi mereka bersikap berdisiplin di dalam membuat kerja. Anak-anak beliau pun memberikan kerjasama yang baik malah sentiasa memberikan hasil Yang terbaik juga.

Screenshot 20220930 074817 Instagram

Walaupun masih kecil tetapi mereka sudah boleh menerima ar4han dengan sebaiknya, mereka sentiasa memberikan kerja yang terbaik malah pihak yang memberikan tawaran sentiasa berpuas hati dengan hasil kerja mereka.

Pelbagai komen-komen merasakan Amyra seorang yang hebat malah sentiasa menjadinidola kepada peminat. Lihatlah komen-komen yang setuju dengan kisah tudung yang perlu on point sentiasa.

Screenshot 20220930 074650 Instagram

Amar Baharin dan Amyra Rosli tidak pernah mengh4lang minat anak-anak jika suatu hari nanti anak-anak mahu berkecimpung di dalam dunia seni itu bukan suatu masaalah kerana dari kecil lagi sudah terlib4t dengan kerja-kerja di depan kamera dan sudah biasa dengannya.

Sumber: ig amyrarosli

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!