Connect with us

Hiburan

“Yakinnya punya main panas tu”-Netizen

Published

on

Kadang Drama Melayu Bawak Kisah Yang Real Bagi Kesedaran Dkt Kita Netizen 1

Biasanya, setaip kali kita pergi travel dan makan angin ke sesuatu destinasi, sudah pasti banyak aktiviti yang kita lakukan di sana. Tak kisahlah pergi secara solo atau under agency. Banyak sangat aktiviti yang tak pernah kita lakukan, kita akan cuba di sana, sebabtulah time vacay ni lah kena cuba semua menda baru.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Kalau pergi secara solo, iainya agak terlalu bebas dan tidak terhad untuk ke sana ke sini. Manakala kalau join under travel agency pula, segala aktiviti telah dijadualkan, tinggal kita hanya ikut saja, semua diuruskan.

WhatsApp Image 2022 09 26 At 2.38.58 PM

Kalau pergi umrah pula, sudah semestinya bukan iainy bukan percutian biasa.Bahkan kita harus mempunyai niat ketika ke sana dan melakukan segala rukun dan syarat menunaikan umrah. Senang kata, untuk beribadah lah.

Tapi, sesudah selesai menunaikan apa yang patut, tiba waktu kendiri, haa buatlah apa yang kita nak buat selagi iainya tidak melangg4r hukum. Time nilah nak pergi beli belah, dan berjalan ke tempat bersejarah.

WhatsApp Image 2022 09 26 At 2.38.44 PM

Seperti yang kita ketahui, di sana cuacanya agak berbeza dengan Malaysia, boleh dikatakan di sana memang banyak padang pasir dan cuaca panas tu agak tinggi suhunya berbanding di sini. Tak sama dengan di sini.

Ada dimuat naik video Harris Annuar yang mana sekarang ni beliau sedang menunaikan umrah. Seronok sangat dapat menjejakkan kaki ke sana, siapa yang ada peluang tu, pakatlah ke sana bersama keluarga. Kalau tak mampu, slow-slow simpan wang.

WhatsApp Image 2022 09 26 At 2.38.31 PM 1

Tibanya di sebuah tempat bersejarah, di mana si sebuah padang pasir, terlihat di video tersebut Harris yang sedang berguling-guling dari atas sampai lah bawah di padang pasir tersebut, memang cantik lah view tempat tersebut.

Seronok je tengok Harris main pasir siap guling-guling lagi eh, kalau dekat rumah ni main pasir memang dah lama ke marah dengan mak, tapi pasir di sana lain, kerana iainya memang padang pasir. Panas dah jadinya, bukan nya macam panas dekat sini.

WhatsApp Image 2022 09 26 At 2.39.18 PM

Tibanya sampai ke bawah tu, terus Harris kata panas panas, mana taknya, sudah jelas keadaan di sana sangatlah panas, nak-nak pula padang pasir tu takda pokok dan di bawah panas terik, ingatkan seronok sangat main pasir, panas rupanya. Padan lah dengan gelagat yang masuk air tu.

Sumber : Ig Harrisannuar

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!