Connect with us

Hiburan

“Asal Awang tak silatkan m0nyeet tu”- Netizen

Published

on

Korang pernah tak ada pengalaman di mana korang sedang bercuti makan angin atau tengah makan di sebuah kedai makan, tapi tiba-tiba ada kelibat haiwan seperti mnyet atau ker4 yang datang dekat dan cuba nak ganggu kita. Kalau jenis yang takutkan ber0k tu, memang auto lari kan.

Diorang saja ni bukan saja-saja, tapi diorang datang sebab diorang lapar dan nak cari makanan, diorang nak minta makanan dari kita lah tu. Pandai tau mereka ni, gnggu bila makan orang ramai ada makanan je, kalau takda makanan diorang tak ganggu.

Ada dimuat naik video keluarga Fattah Amin, yang sedang seronok makan, tapi tak lama kemudian tu, ada ker4 yang datang mengagnggu. Terus mereka nak halau ber0k tersebut, terbahak tau tengok moment diorang time tu.

Orang ramai pun terkedu tau tengok ber0k yang tiba-tiba muncul tu. Yelah, kalau kita pun terkejut kan, nak pula bila mereka tahu yang kita ni ada makanan, pasti nak dicurinya makan tersebut. Laju-laju sorok makanan tu.

Setelah dihalau ker4 tersebut, tak lama kemudian, ber0k tersebut datang mendekat dan terus mencapai makanan di salah sebuah meja makanan, makanan milik pelanggan yang turt hadir di situ. Mesti telan air liur tuan punya makanan tu.

Setelah dicapai makanan tersebut, terus lari. Bak kata netizen, kenapa Awang tak bersilat je dengan ker4 tu. Haha terbahak betul dengan komen netizen tu. Haah ye, kenapa Awang tak bersilat je lawan ker4, confirm viral nanti.

Tak pasal-pasal pulak dah nanti tengok show Awang bersilat dengan ker4 tu kan. Masih tak boleh move on dengan filem Mat Kilau tu, kalini bukan Awang dah, yang tengah makan tu Fattah, Awang tak gad0h dengan ker4 pun.

Lagipun, kera tu datang untuk cari makanan, bukan untuk bergad0h dengan orang awam. Yang comelnya, anaknya Nyamma tu tak dek langsung rasa takut tengok ker4 tu tau, rilex je je tengok dia makan hidangan yang disediakan.

 

Tak takut sebab Awang ada dekat sebelah lah kan, mestilah Awang akan jaga Nyamma kesayangan dia tu. Alahai, tapi, moment sebegitu memang antara moment yang sangat melucukan pernah dialami oleh orang-orang di situ.

Sumber : Ig Sayangselaseh01

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!