Connect with us

Hiburan

“Try hard sangat tu Kak Kepom” – Netizen

Published

on

Picsart 22 10 03 13 39 17 711 Scaled

Nampaknya memang Kak Lina perlu ubah cara pengacaraan yang ramai tidak berpuas hati dengan caranya mengacara, tapi masih ramai yang menyokong Kak Lina dan sentiasa mendoakan untuk Kak Lina. Sedang menari bersama Nabil Ahmad diatas pentas Gegar Vaganza, namun kamera sempat merakam mereka sedang menari walhal ia sebenarnya tidak masuk dalam tv pun.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Tapi diperkongsian ig yang dimuat naik membuatkan ramai penonton meluah rasa tidak senang dek kerana status Kak Lina adalah isteri orang malah program tersebut adalah hiburan keluarga.

Screenshot 20221003 084542 Instagram

Yang benar adalah menari saja, bukan buat perkara yang tidak sen0n0h tetapi netizen tidak berpuas hati juga. Walhal hanya menari dek kerana lagu dan muzik yang rancak. Siapa saja yang berjiwa seni pastinya akan menjiwai lagu tersebut.

Adakah kelakuan Kak Lina sangat berlebihan diatas pentas walhal ramai saja yang tidak kisah tentangnya. Ini kerana Kak Lina hanya menari mengikut rentak lagu yang rancak berdendang. Jadi wajarlah semua menari bersama. Tidak ada yang lebih disitu.

Screenshot 20221003 084622 Instagram

Sebenarnya semua menari bersama, bukan saja Kak Lina malah ramai yang terhibur dan menghayati lagu yang sedang dinyanyikan oleh peserta Gegar Vaganza. Namun Kak Lina juga yang netizen nampak.

Kak Lina sudah menjadi diri sendiri sejak lama lagi, beliau memang seorang yang penceria keadaan  malah beliau sentiasa berfikiran terbuka dan menerima teguran daripada peminatnya.

Screenshot 20221003 081617 Instagram

Tidak tahu samaada yang memberi komen yang tidak suka dan tidak gemar, malah ada yang mengatakan Kak Lina terlalu 0ver semasa berada diatas pentas. Mungkin bukan peminat Kak Lina.

Bukan saja itu, ramai yang mahukan Jiha semula mengacara rancangan itu. Malah, ada yang mengatakan bahawa Kak Lina terlalu 0ver untuk mengacara program ini. Inilah komen-komen mereka.

IMG 20221003 135139

Mungkin juga perlu ditegur dek kerana ramai tidak selesa dengan tingkah laku mereka diatas pentas yang dirakam apatag lagi jika disiarkan dikaca tv, m4lu pada anak-anak muda yang melihat.

Sumber: ig officialriax

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!