Connect with us

Hiburan

“Bgth Ghaz Abu Bakar nk Aiman dan papa in the movie ok, baru melet0p” – Zainol Macwilson

Published

on

Bidang lakonan bukanlah sesuatu yang mudah. Lebih-lebih lagi apabila sesebuah watak yang dipegang itu melibatkan babak menggerunkan seperti aksi mempertahankan diri. Sudah tentu seseorang pelakon yang terlibat dengan watak yang agak berat perlu jalani latihan mempertahankan diri terlebih dahulu meskipun ia hanyalah sekadar lakonan sahaja mahupun di dalam filem atau drama.

Buat pelakon hebat Zahirah Macwilson, beliau antara pelakon yang berani membawa watak aksi menerusi filem aksi komedi Bulan Pria da Terhebat yang baru sahaja ditayangkan di Netflix. Hebat tengok lakonan aksi Zahirah, memang nampak real je..

Memandangkan filem lakonan Zahirah aedang ditayangkan, Zahira sengaja berkongsi sebuah video di laman instagramnya sambil mempromosikan filem tersebut. Video itu menunjukkan aksi Zahirah memegang p1st0l mainan sambil melakonkan semula watak aksi yg dibawa menerusi tersebut.

Aksi Zahirah menerusi video yang dikongsi itu menjadi perhatian peminat-peminatnya. Ramai peminat terhibur dengan lagak Zahirah dan tidak kurang juga, ramai peminatnya menyokong lakonan Zahirah serta berkongsi perasaan teruja selepas melihat filem aksi komedi itu.

Sementara itu, bapa kepada Zahirah, Zainol Macwilson secara bergurau meminta anaknya bagitahu pengarah filem Ghaz Abu Bakar untuk mengambil beliau dan menantunya Aiman Hakim utk berlakon bersama sekuel ke 2 nanti.

Video Zahirah di laman Instagram miliknya telah ditonton sehingga 350,000 dengan ratusan komen daripada peminatnya.

Selain Zahirah, filem aksi komedi Bulan Pria Terhebat arahan Ghaz Abu Bakar itu dilakonkan oleh Zizan Razak, Bell Ngasri, Alif Hadi, Khir Rahman dan ramai lagi.

Terujanya tengok Zahirah beraksi dalam filem Bulan dan Pria Terhebat. Agak-agak Zahirah akn muncul dalam filem aksi lagi ke tak ye?

Sumber: Instagram Zahirah Macwilson

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!