Connect with us

Hiburan

“Bagusnya anak dipakaikan tudung, sepatutnya ibu tu lah yg prlu pkai tudung dh wajib pun” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 7f57e7e096e5e2fc68d2c0977dbcb8f5 Scaled

Memang kita sudah tahu Ana Nayla adalah anak kepada Ayda Jebat dan Nabil, melihat perkongsian semula oleh peminat-peminat beliau, pastinya akan memuat naik semula video atau gambar mengenai Ana Nayla yang sering dipakaikan baju tradisional dan juga serinh dipakaikan tudung kepada anak kecil itu. Namun menjadi persoalan adalah apabila netizen menyoal.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Personaliti Ana Nayla memang sering dipakaikan dengan tudung ini kerana mungkin Ayda melihat anaknya lebih comel dengan memakai tudung dan juga pakaian tradisional. Jadi beliau memakaikannya.

World Wide24.com Ec81c499103f0610643a2555d7190e77

Ayda Jebat lebih popular dengan lakonan lakonan beliau dan pelbagai lakonan yang telah dilakonkan sangat hebat dan bakatnya juga tidak disembunyikan, malahan sudah ramai gandingan pelakon lelaki yang bersama dengan beliau dan ia memberikan keserasian yang tampak jelas.

Nabil, suami kepada Ayda Jebat juga seorang selebriti. Nabil sering kali menjadi pengacara kepada rancangan sesuatu di televisyen malah Nabil juga seringkali menjadi tetamu undangan sebagai seorang yang berkebolehan berbahasa Inggeris dengan baik.

World Wide24.com 1364c6bb13204530ea6fccd110a241bb

Ayda Jebat sering berkomunikasi dengan anaknya Ana Nayla dalam bahasa Inggeris dan juga bahasa Melayu. Ayda Jebat juga fasih berbahasa Inggeris dengan baik sama seperti suaminya.

@ajmuahciked

@ananaylaofficial tak sabar nak naik kereta pergi beraya, cutenya 😍 . #AnaNayla #AydaJebat #Jalanraya #Babycute #fypbabycute #fypシ #fyp

♬ original sound – AJlovers – AJlovers

Seronok tengok anaknya memakai tudung dengan kemas dan cantik malah anaknya selesa tidak menarik-narik tudung tersebut seperti budak yang lain. Lihat video perkongsian ini ramai yang menyukai video tersebut dan ramai juga memberikan komen.

World Wide24.com E0491ec83b5d03a55787fb6523a0ad90

Ayda dan suami memang mahukan anaknya ramai tetapi sekarang masih memberikan perhatian penuh kepada anak-anak mereka kerana Ana Nayla masih belum boleh bercakap dan menguruskan diri sendiri. Soal anak rezeki ini adalah daripada Tuhan dan mereka tidak menolaak rezeki.

Pelbagai komen yang diberikan pada perkongsian ini komen-komen yang terlihat oleh netizen bertanya adalah mengapa ditudungkan oleh anak mereka tetapi maknya tidak memakai tudung.

Mungkin kerana hanya berfesyen dan tidak perlulah menyoal tentang emaknya apabila hidayah datang nanti pasti Ayda Jebat akan memakai tudung dengan baik.

World Wide24.com 58193ba8a65ed65a5fe4ffdf07b1f6f0

Semenjak Ayda Jebat menyertai Dua Famili,  Ayda Jebat telah aktif kembali dalam nyanyian m dan masih bertahan aktif di dalam lakonan. Sekarang Ayda telah menceburi kedua-dua bidang semula.

Sumber: tiktok ajlovers

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!