Connect with us

Hiburan

“Aku je ke yg dengar Amelia panggil Mamu sayang” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 2dea1e7bd31f9f0e0734b72e54a9ba8b Scaled

Kalau sudah jodoh, tidak kemana. Ramai yang menunggu dan mahukan melihat Mamu atau Sharnaaz Ahmad, mendirikan runahtangga. Tetapi masih menjadi rahsia siapakah insan yang bertakhta dihatinya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Melihat perkongsian itu ramai yang menyangka bahawa Mamu mempunyai hubungan istimewa bersama beliau, malah ada netizen yang terdengar panggilan sayang kepada Mamu seolah-olah mengiyakan perhubungan mereka adalah perhubungan percintaan.

Sudah tentu peminat mahu tahu siapakah bakal isteri Mamu malah perkongsian ini akan menjadikan lebih kuat kenyataan yang belum dipersetujui atau diperakui oleh Mamu sendiri.

Jika sebelum ini setiap kali perkongsian atau muatnaik daripada Mamu pasti Amelia akan memberikan komen-komen yang seperti mereka adalah sepasang kek4sih tetapi ramai netizen yang tidak perasan tentang itu.

World Wide24.com 3504211d4ebcfa784eda53b177f55986

Perkongsian yang dimuat naik baru-baru ini adalah untuk mempromosikan produk Pak Mat Western namun selalunya pasti akan ada kaitan perhubungan selebriti jika iklan Pak Mat Western disiarkan.

Dengan kedengaran panggilan sayang oleh Amelia kepada Mamu membuatkan netizen lebih percaya bahawa mereka sedang bercinta.

Beliau yang mempunyai seorang anak lelaki bernama Jebat Jayden yang sebelum ini pernah berkahwin dengan Noor Nabila iaitu kakak kepada Neelofa. Akan tetapi perkahwinan mereka tidak panjang seperti yang diingini. Tiada jodoh diantara mereka namun tanggungjawab tetap di laksanakan.

World Wide24.com 7a66b7c71fd0b9164479da1dec2710f4

Lihatlah kemesraan Mamu dan juga Amelia, memang mereka mesra dan kelihatan seperti pasangan kek4sih yang sedang bercinta apatah lagi lihat keselesaan mereka berdua sweet, cuit-mencuit dan juga suap-menyuap makanan tersebut. Sweet betul dan lihat Mamu menjadi diri sendiri sahaja.

Mamu seorang pelakon yang sejak dari muda telah menceburi bidang lakonan dan sudah popular semenjak muda lagi, sehingga kini hampir 40 tahun usianya beliau masih laku di dalam dunia lakonan. Apatah lagi bakatnya yang besar itu masih hebat.

World Wide24.com B7000d1ebb6a61e49ccda4dc0f0bb951

Kini apabila Mamu mungkin telah menjumpai bakal isteri iaitu ibu baru kepada Jebat makanya ramai netizen yang mengatakan bahawa cepat-cepatlah kahwin supaya cepat mempunyai emak baharu. Itu di antara kata-kata netizen yang juga peminat kepada Mamu.

Pelbagai komen-komen yang diberikan pada perkongsian tersebut kerana mereka merasakan bahawa kamu dan juga Amelia adalah pasangan yang sedang bercinta.

Walaupun mereka tidak menyatakan ia ataupun tidak menafikannya juga, selepas mendengar perkataan sayang daripada mulut Amelia lebih membuatkan netizen rasa ingin tahu perhubungan mereka. Lihatlah komen komen netizen.

World Wide24.com 8403f56a815808c4872f39027a4218f5

Sebenarnya untuk merancang masa depan adalah perlu sedikit masa apatah lagi kita mahu berkahwin dengan seseorang yang bakal bersama kita selamanya, di dalam kehidupan pasti Mamu tidak mahu perkahwinan keduanya seperti perkahwinan sebelum ini.

Sumber: ig sharnaazahmad

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!