Connect with us

Hiburan

“ Ayat kursi baca salah tu dik “- netizen

Published

on

Siapa tidak kenal Ratu Farah Instafamous dan juga sangat popular di tiktok. Ratu Farah suka membuat content di tiktoknya dengan content menari dan juga menyanyi. Walaupun sedikit bingiit apabila dia menyanyi tetapi ramai pula yang suka tengok video video tiktoknya. Setiap orang ada kebolehan tersendiri, mungkin dengan cara membuat orang kcam dia akan lebih di kenali.

Sebelum ini Dato Aliff juga selalu membuat content yang akan mencetuuskan kcaman netizen sehinggalah dia sekarang di gelar seorang selebriti yang sangat di kenali kalah artis tau. Dato Aliff pun walau suara tidak berapa sedap tetapi dia tetap buat lagu sendiri.

 

Walaupun Ratu Farah tidak berbakat tetapi content2 nya pasti akan membuatkan semua terhibur dengan gayanya yang selalu lucu. Beberapa hari lepas Ratu Farah di katakan viiral di melet0p kerana menyanyi dan menari di set melet0p dengan gaya yang agak mengejuutkan semua penonton.

Oleh kerana terlalu ramai yang memberi komen truk terhadap ratu farah meletop membuat keptusan untuk hidekan video tersebut daripada umum.

 

 

Sebelum ini Ratu farah pernah di jemput oleh pihak sugeh resort untuk mempromosikan resort tersebut. Ratu farah juga di beri peluang untuk mencuba pelbagai aktiviti di sana dan yang paling menarik perhatian netizen adalah ketika dia bermain flying f0x. Fuh berani betul kan Ratu Farah ni.

Ramai yang menyatakan dia tidak patut mencuba permainan bhya ini jika tiada keyakinan dalam diri. Menerusi perkongsian daripada pihak sugeh di ruangan instagram sugeh eco resort Ratu Farah kelihatan sangat takuut sehingga tidak dapat mengcap.

Ratu Farah beberapa kali di lihat gagal melawaan dirinya daripada pan iik sebelum ingin turun. Yang paling mengejuutkan semua apabila dia tidak dapat mengucaap. Mungkin sebab terlalu takuut dan berdeb4r sehingga dia lupa semua benda.

Ramai je kan yang apabila dalam situasi pa niik attck mereka jadi bluur. Mungkin sama juga dengan situasi Ratu Farah. Tetapi part dia beria beria membaca ayat qursi tapi sebutan dia salaah tu telah mendapaat kcman hbat daripada netizen.

Ramai pula yang memberi komen tidak patut Ratu Farah permainkan al qur4n seperi itu. Ada juga memberi komen positif yang tidak sepatutnya semua maraah dengan dia sebab dia seperti golongan istimewa sebab itu mungkin dia tiada perasaan segan seperti orang biasa

Ramai juga golongan instimewa seperti ini memiliki kebolehan yang patut di puji, seperti Ratu Farah juga dia patut di puji dari aspek lain iaitu dia sangat berani dan sangat yakiin dengan diri dia sendiri. Semoga Ratu Farah terus terus suksess dalam apa jua bidang yang di ceburi.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!