Connect with us

Hiburan

“Apasal lah duk menyak4t khiriah cian yg kena ketuk tu”- Netizen

Published

on

06108647 B68B 4F72 BAD6 946853823A85 Scaled

Drama yang mengandingkan Dato Fizz Fairuz dan Noor Khiriah kali ini lebih membuatkan mereka tampak serasi walaupun usia mereka jauh berbeza. Namun keserasian dan bakat lakonan mereka membuatkan mereka selesa apabila berlakon bersama. Semua sudah tahu Noor Khiriah seorang yang melaatah, dan mudah terhibur apabila diusik. Dato Fizz pula pula seorang yang suka menyaakat.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Memang kenalah mereka berdua ini, seorang kaaki menyaakat dan seorang lagi memang cepat melaatah apatah lagi apabila berada di set penggambaran. Terlihat Dato sering menyaakat Noor Khiriah dek kerana beliau kuat melaatah.

Screenshot 20230211 133940 Instagram

Drama yang mereka lakonkan banyak mengajar erti kemanisan dalam rumahtangga. Malah apa yang disampaikan adalah ilmu dan perkara yang bermanfaat untuk sesebuah keliarga yang mahukan kebahgiaan didalam rumahtangga.

Jikalau orang melaatah memang sering kali diusiik dan disaakat. Apatah lagi jika seharian kita bekerja dan seharian juga penat waktu bekerja. Hiburan juga perlu dalam kehidupan seharian kita. Apatah lagi Dato seorang yang ceria dan suka suasana yang ceria.

Screenshot 20230211 133955 Instagram

Menerusi perkongsian daripada instagram Fizz fairuz dia sempat berkongsi beberapa video kelakar ketika tengah shooting, Dato Fizz faizul ni sememangnya suka menyakat. Tengah live shooting boleh dia ketuk botol tu bagi khiriah terkejut. Apa lagi terus melaatah lah dan paling kelakar Khiriah pergi pkvl orang depan dia berulang ulang kali kat atas kepala. Noor Khiriah menjeerit dek kerana terperanj4t dibuat oleh Dato. Dato pun tengah sh0oting lah dia menyaakat.

Sudah Pasti ramai yang tak sabar ingin menonton drama ini dek kerana mahu melihat hasil lakonan mereka berdua, baru tengah shooting sudah kelakar habis kan. Mesti happening habis kalau dalam drama real macam ini. Agak agak diorang akan dipot0ng atau disiarkan? Sama sama kita nantikan dan tonton nanti ye

Screenshot 20230211 134056 Instagram

Ramai yang mahukan hasil lakonan dan ramai yang menyangka ia adalah lakonan daripada Noor Khiriah namun ia adalah perkara spontan sebenarnya. Tidak pasti babak tersebut akan disiarkan atau tidak namun pasti akan membuatkan ramai terhibur.

Jeriitan dan reaksi spontan Noor Khiriah membuatkan netizen terhibur malah bukan sahaja itu, ramai yang menonton video perkongsian berulang kali. Sudah ramai juga yang faham akan sikap Dato yang suka menyaakat. Lihatlah komen netizen semua.

IMG 20230211 WA0005

Menerusi perkongsian terbaru dari instagram fizz fairuz dia berkongsi satu lagi video spontan mereka ketika shooting dan rasanya scene tersebut tidak di ptong sebab menjadi betul scene tersebut. Lagi lucu lagi kelakar diorg berdua ini

Aduhai sempat lagi Dato Fizz fairuz siikukan tangan khiriah bagi terkjut. Khiriah pula sepantas kiil4t dia tmpr muuka partner sebelah itu dengan kuaat. hah kan dah kena myak4t orang sangat kan. Banyak kali ulang ulang video ini sebab nak tengok reaksi diorg . Netizen juga ramai memberi komen scene ini paling kelaakar dan spontan. Korang boleh tengok video penuh macam mana scene tersebut terjadi secara dialog di bawah.

Drama ini pasti akan mendapat tempat dihati peminat dek kerana pelakon-pelakon pun sangat berbakat dan semuanya adalah yang hebat belaka. Gandingan para pelakon pun terbaik. Semoga Khiriah bertabaah bersabar lah sepanjang shooting asyik kena sakat Fizz fairuz je   Semoga mereka berdua terus terus suksess dalam bidang lakonan sebab min minat lakonan mereka ni dua dua memiliki bakat besar dalam indusri.

Sumber: ig Fizz fairuz

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!