Connect with us

Hiburan

“Alahai ch0pstick lagi besar drpd tangan comel je” – Netizen

Published

on

Picsart 23 02 13 09 43 22 700 Scaled

Rina ni memang seorang yang ceria dan senang dalam bab makan. Kalau diberi apa sahaja menu pasti akan dihabiskan, malah tempoh makanan pun dekrjap saja, dan mudah je dia menghabiskan makanan meskipun dia tak gemari dan apatah lagi yang digemari. Maryam pun dipuji dek kerana rajin menyediakan juadah yang pelbagai untuk anaknya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Lihatlah cara dia pakai chopstick tu sangat pandai dan mudah dikendalikannya. Walaupun chopstik lagi besar daripada tangan dia tapi tengok dia berselera benar. Mesti sedap sangat makanan itu.

Screenshot 20230213 080908 Instagram

Bukan semua orang pandai menggunakan chopstik apatah lagi jika chopstik orang dewasa namun Rina boleh menggunakannya. Sekarang bukan sahaja Rina tapi ramai yang diluar sana mahu belajar menggunakannya.

Menjadi perhatian netizen apabila vincin yang dipakai oleh Rina itu sangat cantik dan comel. Ada pula cincin untuk seusianya. Sebiji mutiara itu sungguh cantik berseri dij4ri jemari Rina.

Screenshot 20230213 081019 Instagram

Ramai yang melihat perkongsian Maryam kongsikan, pastinya Rina menjadi perhatian netizen. Melihat setiap suapan Rina membuatkan ramai yang suka akan Rina apatah lagi membuatkan Rina bertambah selera ketika sedang makan.

Seronok menjadi Rina dek kerana apa yang dikelilinginya semuanya adalah keluarga yang menyanyanginya. Apatah lagi kebendaan yang semuanya berjenama belaka. Semua seronok melihat Rina sentiasa menjadi perhatian.

Screenshot 20230213 081025 Instagram

Bukan sahaja mendapat hampir 10 ribu sukaan di ruangan perkongsian tersebut malah sehinggakan mendapat hampir 150 komen yang diterima pada perkongsian itu. Yang menjadi perhatian banyak tumpuan adalah kepada cincin yang bermutiara itu.

Ramai mengatakan jika mereka yang menggunakan chopstik terkadang terpeleot juga tangan mereka. Tapi Rina kekal je pandai gunakannya. Rina memang cepat belajar dan pandai budaknya.

IMG 20230213 WA0000

Pelbagai komen yang diterima dan rata-rata memuji cara Rina mengguna chopstick nampak sangat profesional dah. Selain itu tentang cincin yang dipakai oleh Rina telah Menjadi perhatian netizen dan topik bualan diruangan komen. Ramai yang risaau Rina akan tertelan cincin tersebut dan akan membhayakan rina.

32F85E6F 08D4 4AE3 BD1C 67EDA9352251

Sudah pasti menjadi kewajipan bagi seorang ibu untuk memakai pakaian cantik aksesori cantik untuk anak anak, Tetapi sepatutnya perhiasan yang di pakai untuk anak harus di beri keutamaan dari segu keselamatannya terlebih dahulu daripada isu lain. Sudah banyak ke s tentang kanak kanak tertelaan cincin mereka sendiri. Apa apa pun cincin Rina sangat comel mutiara lagi kan. Maryam sudah pasti mematau anaknya jika di pakai cincin kan.

Sumber: ig duriankimchijunior

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!