Connect with us

Hiburan

“Adik ni abg punyaa arhh comel nyee” – Netizen

Published

on

Lumrahlah dalam hubungan adik-beradik pasti ada g4duh-g4duh manjanya. Lebih-lebih lagi buat adik-beradik yang masih kecil. Berebut mainan atau apa-apa yang lain pastinya menjadi kepastian. Namun, ibu bapa memainkan peranan yang sangat penting bagi mendidik anak kecil mereka agar mengalah dengan sesama sendiri bagi mengelakkan perg4duhan disebabkan perebutan barang.

Kedua putera dari pasangan Eyra Hazali dan suaminya yang merupakan pemain bola sepak bernama Haziq Nadzli ini memang sentiasa menjadi perhatian netizen. Disebabkan wajah mereka yang comel juga telatah yang sering mencuit hati, populariti kedua anak pasangan ini malah lebih lagi dari ibu bapa mereka.

Bukan sahaja wajah mereka yang comel, nama istimewa dan unik iaitu Muhammad Hayder Qhalish dan Muhammad Endra Haqimie ini memang sering menjadi sebutan. Eyra juga sering berkongsi video kedua anak terunanya itu di Instagram miliknya mahupun milik peribadi kedua anaknya itu.

Siapa sangka anak sekecil itu juga kini sudah bijak menjana wang pendapatan dengan mempromosikan jenama baju dan beg kanak-kanak. Bijak sekali kedua ibu bapa Hayder dan Endra membesarkan kedua anak lelakinya ini sehingga pandai pula bergaya dengan umur yang masih kecil.

Namun, apa yang mencuit hati para peminat dan netizen adalah kelakuan abang iaitu Hayder yang menegur adiknya itu dengan lembut untuk tidak merampas kotak berisi barang promosi yang diberikan oleh ibunya itu.

Terkedu si adik iaitu Endra apabila abang mula menegurnya untuk tidak merampas kotak kepunyaanya itu. Tetapi dengan pantas Eyra mencapai kotak satu lagi untuk diberikan kepada Endra. Comel sungguh lihat telatah kedua adik-beradik ini yang sentiasa faham jika ditegur.

Netizen masing-masing tak keruan dan geram melihat gelagat dua beradik yang comel ini. Lebih-lebih lagi kini Hayder sudah membesar dengan lebih bijak dan pandai pula memperagakan baju-baju yang diberi kepadanya itu. Mimik muka comel yang dibuat Hayder juga menjadi perhatian ramai peminat.

Sekejap je lagi Endra pula meningkat umur dan membesar. Mesti Hayder nanti dapat jaga adik dengan baik sebab tengok sekarang pun dia rajin jaga dan tegur adiknya itu jika berbuat apa-apa kesalahan. Hayder juga selalu membuat mimik muka yang buat ramai geram kan bijak sangat hensem pulak tu.

Nampak sangat matang dia menjaga adiknya, kalau dapat adik perempuan lepas ini mesti dia lagi caring dan lagi mengalaah yelah orang perempuan selalu betul kan. Tak sabar nak tunggu Eyra mengandung lagi mana tahu perempuan pula. Semestinya anak sulung ini lebih matang lebih caring. Semoga Hayder dan Endre membesar dengan sihat menjadi anak baik soleh untuk Eyra dan suami insyaAllah.

Sumber: Instagram Eyra Hazali

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!