Connect with us

Hiburan

“Ayah umur 40thn kahwin dgn isteri muda sbb tu kekal muda”-Dato K

Published

on

BD5B748D FF26 4874 B8ED 5E3E3BE25E5F Scaled

Dato K seorang usahawan korporat terkenal sebelum berkahwin dengan Tokti lagi. Dato K juga antara businessman terpeng4ruh sehingga kini. Perkahwinan Tokti dan Dato K sebelum ini pernah mengempaarkan satu Malaysia kerana keptusan yang di buat Tokti secara mengejuut untuk berkahwin telah membuat ramai peminatnya terkjut. Tokti memilih Dato K sebagai suaminya dengan jarak usia 20 tahun dengan nya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Majlis akad nikah berlangsungkan dii Masjiid Wilayah Persekutuan Jalan Duta di ibunegara. Majlis persandingan diadakan pada 28 Ogos 2006 di Dewan Pameran KL Convention Centre dan turut dibuka kepada peminatnya.

7541BEBE 9167 41A8 BED3 837B2F5DB437

Ramai juga yang berputiih mata kerana artis kesayangan mereka telah berkahwiin, Mungkin ada sebab kenapa tokti memilih untuk berkahwin dengan lelaki yang lebih tua daripadanya.

Selain itu, Dato K sangat menyokong kerjaya Tokti dari dulu sehingga kini. Setia menemani Tokti kemana sahaja event dan majlis. Dato K juga sangat serius tegas dan sangat kelakar.

9FA9D195 BE2D 44C9 B900 0D97B1A43F74

Sudah tentu dia sangat memahami tentang kehidupan seorang siti nurhaliza, sangat besar komitmen kepada peminat. Dato K juga nampak tidak pernah penat menunggu Tokti melayan peminat yang ingin bergambar dengannya dan sangat supportive.

Dato K nampaknya sangat sayang kepada tokti sampaikan pernah tulaar videonya menyuap nasi ke mulut tokti menggunakan tangan di majlis terbuuka.

Menerusi perkongsian daripada instagram boom, video dari Tya menantu Dato K juga membuat ramai tergelaak. Tya menanyakan tentang tips dan rahsia kekal muda dari Dato K tetapi Dato K memberi tips yang pertamanya dia kahwin isteri muda sebab itu dia nampak muda.

Terus tergelak semua dan menyokong dengan pendapat daripada Dato K. Dato K juga menyatakan dia hanya melawak sahaja dan berkongsi beberapa tips kepada semua.

E597B23D E3A0 4647 A5A5 E7791BC25306

Pemakanan juga sangat penting di samping kena bersenaman. Selain itu DaTo K amalkan zikir. Alhamdulillah tips ini sangat berguna untuk semua lelaki di luar sana supaya peka dengan kesihatan diri. Apabila sudah tua sememangnya pemakanan dan senaman sangat penting dan boleh amalkan doa doa.

C68A6D69 A1CF 4930 A08E D8DC5D65006A

Dato K sememangnya nampak masih hensem dan juga nampak sangat bertenaga aktif seperti lelaki muda. Sekarang nampak sebaya pulak dengan Dato K. Kalau di kira dari segi jarak usia mereka 20tahun itu pasti ramai tak percaya kan. Semoga Dato K dan Tokti kekal bahagia hingga ke syurga.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!