Connect with us

Hiburan

“Alamak Sophia dan Bella ada lah”- Netizen

Published

on

BB2C407B BA39 4F7C 8095 78AE2DF30347 Scaled

Bella adalah seorang selebriti yang semakin meningkat naik di industri seni hiburan dan juga lakonan. Nama Bella kini semakin di kenali bukan kerana dia isteri kepada seorang pelakon terkenal Aliff Aziz tetapi naik di sebabkan bakaat dan usahanya. Bella yang kita kenal juga seorang yang sangat kuaat walaupun di uji berkali kali tentang kecuraangan suaminya Aliff dia tetap tabah menerima dan memaafkan.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Aliff Aziz nama yang pernah popular dengan skandalnya dengan ramai pelakon wanita, sehingga dia di khabarkan berceraai dengan Bella kemudian rujuuk kembali.

F717C71C 4E30 4C2A 813B BD1E5832E694

Bella dan Aliff juga nampak semakin bahagia dan Bella menerima Aliff semula di dalam hidup demi cinta dan anak Anak. Aliff juga nampak sangat aktif berlakon dan memegang watak utama di dalam sebuah drama.

Aliff yang kita kenal adalah seorang yang soft spoken, hensem caring dan memiliki perwatakan yang baik jadi sudah tentu ramai perempuan di luar sana mengindamkan lelaki seperti Aliff

89D42161 53FE 46A0 8BCA 5418091476DF

Bella yang sangat setia dan teguuh sokong kerjaya Aliff sebagai seorang selebriti dan pelakon turut membuatkan ramai puji dengan hati kental Bella. Sudah semestinya seorang isteri merasakan cembuuru dan sakiit apabila suaminya berlakon adegen ataupun scene yang terlajaak sweet bersama pelakon wanita cntik.

Selain itu, tular mengenai partner drama terbaru Aliff di katakan terjatuuh cinta dengan Aliff sehingga telah mengangu rumah tangga Bella dan Aliff. Semua orang meneka Sophia sebab hanya Sophia yang menjadi herooin terbaru drama bersama Aliff menerusi drama Ku akad kau dengan bismillah.

Bella masih kelihatan tenang walaupun ada wanita yang cuba memikat suaminya. Sudah pasti Aliff tidak akan mengulangi kesilaapan dia sebelum ini dan Aliff nampaknya berpihaak kepada Bella dan Aliff menyatakan yang dia tidak akan berlakon bersama dengan pelakon tersebuut lagi selepas ini.

9E8933C6 2358 4AA3 AC23 893B182F2657

Menerusi perkongsian temuramah daripada Instagram xtra Sophia menyatakan dia sangat berpuas hati dengan sambutan yang di berikan peminat drama Ku akad Kau dengan Bismillah. Penerimaan semua untuk drama ini membuatkan dia rasa berbaloi dengan penat lelah dia untuk drama ini.

C0074573 A716 4B10 BBB3 C8E9032912DE

 

Sophia juga mengaku yang dia tidak tergangu dengan gosip yang tular sebelum sebelum ini. Dia hanya menumpu tentang shooting yang masih tersisa beberapa scene lagi bersama Aliff. Sophia juga kekal mendiam diri dan tidak mengaku yang wanita di maksudkan Bella adalah dia.

Tertiba sahaja Bella dan Sophia berkerja sama di tonton anugerah drama sangat. Satu pentas pulak tu, semua terkejuut dan memberi komen mereka harap mereka baik baik sahaja tidak bergaduuuh. Bellaz juga nampak seperti tidak selesa dan cepat cepat nak turun dari pentas.

Sophia nampak mula mula masam lepas itu terus senyum dan happy, Sophia juga nampak berborak borak dengan artis lain sebelum turun dan maintain nampak tenang.

33A199A9 6BAB 4C36 B5BC EF680694BF61

Agak agak macam mana mereka kalau bersemuka kan, harapa Bella tetap kuaat. Tertiba min terkejuuut tengok heels Bella aduhai tingginya kalau terjatuuh risau terseliuuh kaki. Patutlah Bella nampak sangat tinggi setinggi Sophia rupanya Heels yang terlalu tinggi. Tidak mengapa lain orang lain cara bergaya kan. Artis dan heel tidak dapat di pisaahkan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!