Connect with us

Hiburan

“Dia pi jadi Shakira pulak dahh” – Hawa Rizwana

Published

on

1F6E6051 DC20 43BB 8681 591A9FA4DC35 Scaled

Shiha Zik1r, nama seorang artis selebriti yang tidak perlu diperkenalkan lagi namun beliau sehingga kini mencipta nama dari segi bakatnya yang kepelbagaian. Namanya bukan sahaja bermula dengan seorang penyanyi tetapi sikapnya yang boleh melawak membuatkan namanya menjadi popul4r di pentas melawak. Sambil melawak sambil menyanyi, malah boleh berlakon juga dengan sebaiknya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sebelum ini Shiha di memenangi pertandingan anugerah juara lagu ketegori persembahan terbaik, Shiha sangat berbakat dan kreatif dalam membuat persembahan sememangnya selalu merangkul anugerah persembahan terbaik jika bertanding. Shiha juga pernah bertanding dangdut di indonesia mendapat tempat ketiga mewakili Malaysia. Popularitinya bermula menerusi pertandingan mentor tv3

Screenshot 20230225 130727 Instagram

Melihat perkongsian Shiha, beliau baru sahaja selesai dalam set penggambaran yang baharu dilakonkan dengan watak yang sesuai dengannya. Malah ia adalah seperti diri sendiri dek kerana watak yang lawak dan ceria. Bukan sahaja itu malah semua para pelakonnya adalah sekep4la dan sejiwa dengannya.

Seperti Ain Edruce dan Roy Azman, antara pelakon yang telah mengenali dan memang pelawak juga orangnya. Shiha seorang yang sangat peramah dan ceria didalam set penggambaran sangat berbakat dalam lakonan kerana setiap lakonannya nampak natural dan sempoi. Shiha juga nampak sangat versatile semua boleh sapu jadi pengacara boleh pelakon sedih boleh lawaak dan penyanyi. Tetapi yang tetap memang menjadi tumpuannya adalah nyanyian.

Screenshot 20230225 130737 Instagram

Lakonan Shiha juga nampak sangat real memegang watak sofia bersama pelakon hebatt Ain, Sofia nampak seorang yang msuk air dan jenis lawaak. Macam mana lah Sofia bergabuung dengan Lola nanti di dalam drama bersiiri ini pasti happening kan.

Menerusi perkongsian yang dikongsikan Shiha telah menarik perhatian ramai . Ini kerana beliau sangat lawaak dan sempoi dalam lakonan sampaikan Hawa turut memberikan komen mengatakan bahawa watak lain pula yang dibawa Shiha.

Menerusi perkongsian ini Shiha nampak tampiil memangiil Lola dengan gaya ala ala penyanyi lagu shakira dan Shiha juga telah membuat lawaak dengan berjalan gaya seperti orang berpantang senget bengeet berjalan dah kenapalah shiha ini. Mungkin wataak nya seperti itu dan terpaksa buat buat masuuk air.

Sudah pasti setiap lakonan yang diberikan oleh Shiha sudah semestinya lucu dan menjadi. Watak yang diberikan padanya adalah seperti senang dan mudah dek kerana ia seperti dirinya sendiri.

Apatah lagi bukan sahaja menjiwai watak namun Shiha sentiasa memberikan komitmen yang baik dan bagus dalam kerjayanya. Gandingan dan kerjasama dengan para pelakon lain juga adalah satu kerjasama yang baik dan bagus.

Pelbagai komen-komen yang sentiasa menyokong kerjaya Shiha. Malah bukan itu sahaja, komen yang diberikan daripada artis menyatakan lakonan Shiha semakin bagus. Pelbagai komen yang lain diberikan.

IMG 20230225 WA0009

 

Jangan ditanya tentang jurukamera, sudah pasti mereka tidak kering guusi dek kerana melihat terang-terangan lakonan yang bersahaja oleh Shiha namun melawak tidak habis-habis. Walaupun tidak memegang watak Sophia Shiha sememangnya terkenaal dengan perwatakannya yang bersahaja dan lawaak.

F3AFB30F 7C4C 4C01 BB9A 7340D2CEB158

 

Shiha yang ramai kenal adalah seorang yang multi talent sampai boleh melawaak menjadi dj pengacara pelakon pelawaak dan penyanyi yang hebat, Shiha juga sangat lincaah menari dan setiap kali persembahan sememangnya Shiha akan bagi yang terbaik. Suaranya juga serak serak basah merdu sudah cukup membuatkan mengenali lagu itu milik Shiha. Semoga Shiha sentiasa suksess di dalam apa jua bidang yang di ceburi

Sumber: ig shihazik1r

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!