Connect with us

Hiburan

“Apa ni Dato, tak baik taw bvli driver cantik” – Netizen

Published

on

Alangkah beruntungnya Siti Hajar apabila beliau dipilih oleh mK untuk menjadi isterinya apatah lagi dengan sedaya upaya usahanya yang tidak pernah berputvs asa mendapatkannya. Begitulah yang digambarkan oleh amk untuk menakluki buah hatinya itu.

Bermacam cara dan usaha dan ia adalah perkara yang wajar buat setiap wanita yang belum berkahwin katanya. Itulah salah satu sikap yang buatkan Mk tertarik kepadanya.

Alhamdulilah setiap perkongsian yang dimuat naik pasti akan mendapat sukaan daripada peminat. Apatah lagi jija beliau bersama dengan isterinya. Masih bercuti bersama isteri, Mk lebih suka menghabiskan masa berdua.

Sol4t Jumaat setiap orang lelaki wajib melakukannya, yang dikongsikan oleh Mk adalah apabila beliau mempunyai seorang pemandu kereta yang menjemput hantarnya ke majlis untuk menunaikan fardhu Ain tersebut.

Bukan sahaja berkongsikan tentang itu malah perkongsian Mk membuatkan ramai yang merasa cembvru dan melihat pemandunya adalah seorang wanita cantik. Sudah tentu cantik, Siti Hajar orangnya.

Lihatlah gambar video perkongsian yang dikongsikan oleh Mk, masih mempunyai perasaan m4lu-m4lu meskipun telah berkahwin. Ia adalah suatu perkara yang disukai oleh lelaki apatah lagi Mk mengatakan ia adalah sikap yang perlu ada pada wanita.

Cantik sungguhnya isteri beliau meskipun sedang memandu kereta. Memang Mk mempunyai citarasa yang tinggi dan sedap mata memandang. Malah tidak pernah jemu melihat kemesraan mereka meskipun mereka sedang berlakon.

Walaupun berlakon namun ramailah yang menyukai sikap seolah Mk sedang membvli pemandunya walhal mereka bergurau senda dengan cara itu pun nampak manja dan ramai cembvru.

Pelbagai komen yang merasa pemandunya itu iaitu isterinya sendiri adalah wanita cantik malah peminat wanita juga mengakui dan menyenanginya. Mereka sangat manja dan sweet malah ramai yang komen macam-macam komen yang baik di perkongsian ini.

Sudah tentu wanita cantik yang pemandu tersebut adalah isterinya sendiri. Malah meskipun Mk seolah mengarah dan memar4hinya kerana lambat memandu namun mereka sangat kelihatan sepadan dan tampak sweet bersama.

Sumber: ig hairiwhuut

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!