Connect with us

Hiburan

“Tak sangka sebesar tu biji mata wife Fizo, aku plk yg terkejutnya” – Netizen

Published

on

Mendapat perhatian ramai pihak apabila Fizo Omar memaklumkan bahawa isterinya hamil, kerana anak yang baru dilahirkan tidak sampai setahun pun umurnya. Dikategorikan sebagai “kembar tahun” anak-anaknya itu.

Itulah antara yang menjadi bahan utana topik jika mengenai Fizo Omar. Pun begitu beliau menyatakan bahawa beliau mahu anak yang ramai dan diusia begini tidak boleh menjarak jauhkan anak-anaknya.

Tetapi itu bukan topik pada saat ini, melihat perkongsian beliau di tiktok, terlihat beliau sedang siibuk meneliti telefon bimbitnya sedang isterinya berada disebelah melakukan hal yang sama.

Namun selepas terluhat akan rambut isterinya menutupi wajah, terdetik beliau untuk melihat wajah isterinya yang disebalik rambut itu. Namun apabila menyelak alangkah terkejvtnya beliau. Malah sempat laari lagi.

Bukan sahaja beliau malah setiap yang sesiapa yang melihat perkongsian ini akan terkejvt sehingga ada yang menjeriit, ada yang terbaliing telefon bimbitnya dan banyak lagi efek terkejvt itu.

Lihatlah video tersebut dan sekiranya korang juga terkejvt tolong hadirkan diri diruangan komen yang mengakuinya. Ramai mengakui dan ramai yang merasa ser4m dek kerana mata isterinya yang terbeliiak sebegitu rupa. Sungguh ser4m.

@iamfizoomar

Bahaya wehhh! Bini ke cctv nih??

♬ original sound – Fizo Omar – Fizo Omar

Isterinya juga dikatakan ser4m malah sangat menjadi tul4r video tersebut. Sehinggakan ada yang mengatakan bahawa isteri Fizo layak untuk berlakon. Kerana ia sangat menyer4mkan. Lihatlah apa yang terjadi diakhir video tersebut. Sampai laari Fizo.

Sebenarnya memang orang perempuan akan memerhatikan lelaki yang sedang bermain telefon apatah lagi sekiranya isteri sedang berbdan dua atau baru sahaja melahirkan. Memang perlu diperhati dan melihat apa yang dilakukannya.

Pelbagai komen yang terkejvt dan rata-rata komen adalah mengatakan bahawa mereka benar terkejvt dengan mata terbeliiak isterinya Fizo. Melihat segala komen-komen semuanya adalah komen bahawa mereka benar terkejvt. Lihatlah antara komen mereka.

Bukan sahaja menyer4mkan malah ramai yang akan melihat kali kedua dan masih ser4m. Malah ada yang mengatakan bahawa mereka sudah mulai melawak dan ia sangat kelakar. Keduanya ada bakat lakonan yang hebat.

Sumber: tiktok fizoomar

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!